detector.media
18.09.2017 19:10
Канал К1 запускає «Ух ти-шоу» з ведучим Павлом Тупиковим
Канал К1 запускає «Ух ти-шоу» з ведучим Павлом Тупиковим
У суботу, 23 вересня, на К1 відбудеться прем'єра нового розважального проекту власного виробництва «Ух ти-шоу».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Нова програма вийде в ефірі о 13.00.

У випусках шоу будуть показані сюжети з YouTube про жіночі зачіски, манікюр, пірсинг, тату, незвичайні страви і напої, прикраси та відпочинок, найнеймовірніші пропозиції руки і серця, смішні випадки в ресторанах із коментарями ведучого Павла Тупикова.

У постійній рубриці «КухНяшка» глядачі дізнаються, наскільки процес приготування їжі може бути веселим, якщо підійти до нього з гумором, а в рубриці «Амур в шоці» побачать всі етапи романтичних відносин: від курйозів на побаченнях до неймовірних пропозицій руки і серця, а також незвичайні весілля із усього світу.

«Ух ти» - це шоу, подивившись яке, можна відпочити і розслабитися. Що може бути краще в вихідний, ніж подивитися щось легке. Наприклад, півгодини забавного відео, де ведучий постає в незвичайному для подібного жанру образі. Ми розповімо про найдивовижніші, незвичайні і навіть дивні місця на планеті - міста, будинки, аеропорти, готелі і навіть в'язниці», - сказав Павло Тупиков.

Нагадаємо, у червні генеральним директором «Мульті медіа сервіс» (телеканал К1) стала Наталя Лявинець, яка раніше працювала в Inter Media Group провідним менеджером із закупівлі ТБ-контенту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY