detector.media
18.09.2017 17:20
Право на показ серіалу «Слуга народу» придбала Південна Корея, а формат – Франція і Греція
Право на показ серіалу «Слуга народу» придбала Південна Корея, а формат – Франція і Греція
Опціон на формат українського серіалу «Слуга народу» придбала французька компанія Elephant Story, яка входить до групи Elephant le Group. Формат серіалу придбав грецький телеканал Star Channel, який вже планує створення власної версії політичної комедії, а у листопаді цього року «Слуга народу» вийде в ефірі телеканалу HQ Plus у Південній Кореї.

Про це повідомили «Детектору Медіа» у прес-службі «Кварталу 95».  

Для південнокорейського каналу продукт «Кварталу 95» стане першим закордонним контентом.

«Продажі до Франції, Греції та у Південну Корею є черговими прикладами успіху проекту «Слуга народу», формат якого на міжнародному ринку універсальний і зрозумілий людям на різних територіях, - каже художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський. - Дуже сподіваємося, що на своєму велосипеді Слуга підкорить увесь світ».

«Слуга народу – це, в першу чергу, дуже смішний серіал, але також і дуже актуальна історія для людей в усьому світі, - вважає керуючий партнер Eccho Rights Нікола Зюдерлунд. - Оскільки політичні зрушення все частіше диктуються тим, що люди бачать в Інтернеті, історія стає все більш і більш актуальною і близькою до реальності, в якій багато хто з нас зараз живе

Серіал «Слуга народу», другий сезон якого з'явиться на каналі «1+1» вже 23 жовтня, мав гучний успіх в Україні та був продовжений у 2016 році повнометражним художнім фільмом «Слуга народу 2». Перший сезон став культовим онлайн, з мільйонами глядачів на офіційних каналі YouTube, і отримав позитивні відгуки після появи на Netflix в середині цього року.

Головний герой серіалу «Слуга народу» Василь працює простим вчителем у звичайній українській школі. Як і всі у цьому світі, він хотів би залишити свій слід в історії, але, на відміну від інших, він готовий діяти. Найбільше йому прикро спостерігати за тим, як країну з кожним роком охоплює корупція, та й безкарність в цілому. Щоб змінити майбутнє, він вирішує піти у президенти.

Фото: Квартал 95 

Нагадаємо, в осінньому сезоні телеканал «1+1» покаже нові комедійні українські серіали «Село на мільйон-2», «Слуга народу. Від любові до імпічменту», «Субота» і «Догори дриґом».

Другий сезон серіалу «Слуга народу. Від любові до імпічменту» від студії «Квартал 95» має 25 серій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY