detector.media
16.09.2017 14:21
Управління державної охорони почало розслідування за фактом нападу на знімальну групу «Схем»
Управління державної охорони почало розслідування за фактом нападу на знімальну групу «Схем»
Управління державної охорони розпочало службове розслідування за фактом нападу співробітників Управління державної охорони (УДО) на знімальну групу програми «Схеми: корупція в деталях», яке сталося 15 вересня у Конча-Заспі (Київська область).

Про це повідомляє «Укрінформ».

«За фактом інциденту розпочато внутрішнє розслідування, на час якого його фігуранти тимчасово відсторонені від виконання обов'язків. У разі встановлення порушень, винні будуть покарані», - йдеться в повідомленні прес-служби Управління державної охорони.

За даними прес-служби, начальник Управління державної охорони України, колишній міністр оборони України Валерій Гелетей зателефонував до головної редакторки «Радіо Свобода» Інни Кузнєцової і вибачився перед журналістом Михайлом Ткачем через поведінку співробітників УДО.

Він повідомив, що із самого ранку намагався зв'язатися з Михайлом Ткачем. «Валерій Гелетей запросив Михайла Ткача на зустріч у будь-який зручний для нього час», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач повідомив, що увечері 15 вересня в Конча-Заспі (Київська область) на знімальну групу програми «Схеми:корупція в деталях» напали співробітники Управління державної охорони (УДО). Інцидент відбувся біля одного з ресторанів, де в цей час перебував президент Петро Порошенко та інші високопосадовці. Журналісти програми «Схеми» намагалися з’ясувати, чому співробітники Управління державної охорони та інших бюджетних служб охороняють приватне святкування одного з високопосадовців.

Фото : Facebook Михайла Ткача

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY