detector.media
15.09.2017 13:40
Держкіно анулювало прокатні посвідчення на один російський серіал та два фільми
Держкіно анулювало прокатні посвідчення на один російський серіал та два фільми
Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) скасувало державну реєстрацію і визнало недійсними прокатні посвідчення, видані на російський телесеріал «Серце не камень», фільм «И все-таки я люблю» та «Тариф "Счастливая семья"»

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

На підставі висновків експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно, було анульовано державні посвідчення на право розповсюдження і демонстрування та скасовано держреєстрацію: російського телесеріалу «Серце не камень», знятому режисером Д.Сорокіним у 2012 році; фільму «И все-таки я люблю» режисера С. Гінзбурга, який було знято в Росії у 2007 року та стрічки «Тариф "Счастливая семья"» режисерки  Олени Чеботарьової (копродукція Росія-Україна, 2013 рік).

Держкіно нагадує, що згідно зі ст. 15-1 ЗУ «Про кінематографію», в Україні забороняється розповсюдження і демонстрування фільмів, що містять популяризацію або пропаганду органів держави-агресора та їхніх окремих дій. Ця заборона поширюється на розповсюдження та демонстрування будь-яких фільмів незалежно від країни походження, вироблених після 1 серпня 1991 року.

Нагадаємо, у липні 28 липня Державне агентство з питань кіно анулювало прокатне посвідчення серіалу «Круговорот» («Круговерть»), який анонсував до показу телеканал «Україна». Підстава анулювання – недостовірна інформація в поданих правовласником для отримання прокатного посвідчення документах.

На фото - кадри з фільму "И все-таки я люблю"

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY