detector.media
13.09.2017 16:24
Саакашвілі поскаржився, що його «замучили» журналісти
Саакашвілі поскаржився, що його «замучили» журналісти
Медійники «дістали» екс-голову Одеської ОДА, за його словами, запитаннями, з яких статків він сплачує по 14,5 тисяч гривень за добу за проживання в елітному львівському готелі

Екс-президент Грузії та екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі розповів представникам ЗМІ, чому о другій ночі покинув елітний готель «Леополіс» у центрі Львова. За його словами, журналісти «дістали» його запитаннями, з яких статків він сплачує за проживання по 14,5 тисяч гривень за добу.

Про це Саакашвілі заявив журналістам на Форумі видавців у Львові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мене замучили питання журналістів про вартість проживання у «Леополісі». У той же час я отримав понад десять пропозицій від інших готелів і скористався однією з них», - сказав Саакашвілі.

Напередодні під час прес-конференції, відповідаючи на запитання, з яких статків оплачує дорогий номер у «Леополісі», він зазначив, що має для цього достойну платню в ТОВ «Укрмедіапростір», де працює, та 5 тисяч євро на рахунку у Приватбанку. При цьому Саакашвілі сказав, що цей рахунок заблокований, і гроші з нього він зняти не може.

Як писав «Детектор Медіа», екс-президент Грузії та колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі певний час вів телепрограму на каналі ZIK. При цьому прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». Жанр програми - політичне ток-шоу.

За даними єдиного державного реєстру, засновником і керівником ТОВ «Укрмедіапростір» є Дарина Чиж.

Фото: Укрінформ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY