detector.media
13.09.2017 11:10
Жоден з претендентів на посаду директора Укртелерадіопресінституту не допущений до конкурсу
Жоден з претендентів на посаду директора Укртелерадіопресінституту не допущений до конкурсу
12 вересня 2017 року в Держкомтелерадіо відбулось відкрите засідання комісії з конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Українського інституту підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси (Укртелерадіопресінститу). Усі три кандидати, які претендували на цю посаду, були відхилені

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

Як зазначено, комісія розглянула подані претендентами документи і ухвалила рішення про відхилення всіх трьох кандидатур через невідповідність встановленим  вимогам.

«Отже, жоден з претендентів не допущений до участі в конкурсному відборі», – повідомляє Держкомтелерадіо.

Як писав «Детектор медіа»на посаду директора Укртелерадіопресінститут претендували три кандидатиГліб Головченко, директор миколаївського Коледжу преси і телебачення, генеральний продюсер телеканалу «ТАК TV»; Сергій Штурхецький, медіа-експерт, доцент кафедри журналістики Національного університету «Острозька академія», і Ярослав Літинський, фахівець, який брав участь у відновленні українського мовлення на Донбасі – зокрема у технічному забезпеченні мовлення Донецької ОДТРК з Краматорська (Донецька область).

Нагадаємо, що серед вимог до претендента: громадянство України, володіння державною мовою, вища освiта другого рiвня за ступенем магiстра за галуззю знань «Управлiння та адмiнiстрування» або вища освiта другого рiвня за ступенем магiстра за галуззю знань «Електроніка та телекомунікації» або «Журналістика» або «Культура і мистецтво», стаж роботи на керiвних посадах нижчого рiвня – не менше нiж 5 рокiв.

Основні напрями діяльності Укртелерадіопресінституту - науково-освітній (підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів засобів масової інформації); перепідготовка та підвищення кваліфікації державних службовців, керівників підприємств, установ і організацій; виконання науково-дослідних робіт з актуальних проблем.

З умовами конкурсного відбору можна ознайомитись на сайті Держкомтелерадіо за посиланнями

http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=136262&cat_id=79823

http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=136276&cat_id=94566

 

Як писав «Детектор медіа», у червні на 68-му році життя помер заслужений журналіст, народний депутат України І, ІІІ і ІV скликання Сергій Правденко, який останні роки очолював Укртелерадіопресінститут.

У серпні Держкомтелерадіо оголосив про проведення відкритого конкурсного відбору на посаду директора Укртелерадіопресінституту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY