detector.media
12.09.2017 19:51
Контент-індустрії України та Китаю: перспективи розвитку співпраці
Контент-індустрії України та Китаю: перспективи розвитку співпраці
Вперше в рамках KYIV MEDIA WEEK відбудеться спеціальний захід – українсько-китайський круглий стіл, організований за підтримки Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та за участю Посольства Китайської Народної Республіки в Україні.

За круглим столом зберуться керівники китайських та українських медіа- та продакшн-компаній, представники кіноіндустрії обох країн, галузевих об’єднань, а також представники Посольства КНР в Україні та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Враховуючи зацікавленість та готовність до співробітництва в галузі виробництва та дистрибуції кіно- та телевізійного контенту обох сторін, експерти обговорять поточний стан контент-індустрій України та Китаю, реалії та перспективи партнерства між країнами.

Захід стане ще одним кроком на шляху до взаємовигідної співпраці, відкриє нові можливості для українсько-китайського співробітництва в кіно- та медіа-індустрії.

Експерти з України та Китаю обговорять такі питання:

Участь у заході безкоштовна, за попередньою реєстрацією.

Детально ознайомитися з програмою круглого столу і зареєструватися можна на офіційній сторінці заходу

Українсько-китайський круглий стіл відбудеться 18 вересня 2017 року з 11:00 до 13:00, в конференц-залі LONDON.

KYIV MEDIA WEEK 2017 відбудеться 18-22 вересня в готелі Hyatt Regency Kyiv (вул. Алли Тарасової, 5). З детальною програмою та датами заходів можна ознайомитися на офіційному сайті медіафоруму www.kyivmediaweek.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY