detector.media
12.09.2017 17:09
Канал «Україна» запускає кулінарне шоу «Свекруха чи невістка» в ранковому слоті
Канал «Україна» запускає кулінарне шоу «Свекруха чи невістка» в ранковому слоті
19 вересня на телеканалі «Україна» 19 вересня відбудеться прем’єра кулінарного шоу «Свекруха чи невістка» з ведучим Григорієм Германом. Програма виходитиме з вівторка по п'ятницю о 10.40.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У новому проекті зійдуться 40 українських сімей, серед яких будуть і зіркові свекрухи та невістки.

За словами ведучого програми Григорія Германа, крім кулінарної битви, в кожному випуску глядачі також побачать непрості сімейні ситуації та шляхи вирішення конфліктів між двома господинями на кухні.

«У кожній програмі в нас утворюється славний трикутник, коли є одна сторона конфлікту – свекруха, інша – невістка, і посередник – я, котрий може подивитися на ситуацію зверху, трішки піднявшись над ситуацією. Моє завдання – допомогти учасникам почути один одного та зрозуміти, щоб знайти, нарешті, той самий компроміс, без якого неможлива любляча сім'я», - розказав ведучий.

Також у бій за звання головного кухаря в сім’ї вступлять українські селебрітіз. Наприклад, в одному з випусків за серце та шлунок співака Віталія Козловського боротимуться його наречена Раміна Есхакзай і його «мама в шоу-бізнесі», як називає її Козловський, акторка Ольга Сумська.

Нагадаємо, нове кулінарне шоу каналу «Україна» «Свекруха чи невістка» – це українська адаптація популярного турецького формату Rivals-in-Law, який виходить у 8 країнах світу. 

Згідно з форматом шоу, перед кожною господинею стоїть завдання приготувати улюблену страву, яку загадає глава сім’ї – син або чоловік. На приготування учасницям відводиться всього 45 хвилин. Після закінчення змагання обидві страви підготує до презентації ведучий, щоби глава сімейства не здогадався, яке блюдо готувала мама, а яке – дружина. Тільки після дегустації чоловік визначить переможницю кулінарної дуелі.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY