detector.media
12.09.2017 12:20
Телеканал «Україна» покаже прем'єру чотирисерійного фільму «Обираючи долю»
Телеканал «Україна» покаже прем'єру чотирисерійного фільму «Обираючи долю»
У суботу, 16 вересня, о 16:45 канал «Україна» покаже прем'єру 4-серійного фільму «Обираючи долю» спільного виробництва телеканалу і компанії FILM.UA

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі телеканалу.

Головна героїня картини – жінка злегка за тридцять, звичне життя якої змінює раптова поява старого товариша.

За сюжетом картини сімейна пара Наталя і Віктор мріють про дитину, але за 10 років шлюбу вони так і не стали батьками. Несподівано в життя Наталі повертається шкільний друг Олександр, який колись був безнадійно в неї закоханий.

Вічні закиди свекрухи, звільнення з улюбленої роботи і зрада чоловіка доводять жінку до відчаю, але підтримка старого друга і випадкове знайомство з Миколою кардинально змінюють її життя. Здається, доля дарує Наталі другий шанс... Але хто насправді бажає їй добра, а хто зрадить в найвідповідальніший момент?

Ролі Наталі й Олександра виконали актори Марія Валешна і Кирило Жандаров, які в реальному житті є сімейною парою.

«Це вже наша п'ята чи шоста спільна робота. На майданчику я бачу в Маші талановиту актрису, «відключаю» все наше сьогодення, те, що ми – чоловік і дружина, і як з партнером мені з нею легко, – розповідає Кирило Жандаров. – Я б назвав цю історію: «Вона і троє її чоловіків». Це три абсолютно різні людини, три різних актора, але як не дивно, в житті ми давно дружимо».

У фільмі також знялися актори Віталій Салій, Сергій Колос, Ольга Атанасова, Ольга Морозова, Тетяна Шеліга, Олексій Череватенко, Олександр Ярема та Ірина Мельник.

Режисер картини – Анна Гресь. Продюсери – Віктор Мирський, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Олена Малкова, Олена Лісняк. Оператор – Максим Степанов. Автори сценарію – Марія Можар, Марина Славіна, Ігор Тургенєв.

Зйомки проходили в Києві навесні та влітку цього року.

Як повідомляв «Детектор Медіа», у понеділок, 18 вересня, на каналі «Україна» відбулася прем’єра 24-серійної мелодрами «Вікно життя-2». Картину на замовлення телеканалу «Україна» зняла компанія FILM.UA

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY