detector.media
12.09.2017 11:45
Генштаб ЗСУ попередив про відповідальність за фото- та відеозйомку військової техніки і режимних об’єктів
Генштаб ЗСУ попередив про відповідальність за фото- та відеозйомку військової техніки і режимних об’єктів
Усі безпілотні літальні апарати, помічені над військовими частинами, об’єктами та полігонами, будуть збиті, а особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, - затримані та притягнуті до відповідальності, інформує Генштаб

У зв’язку з тим, що сьогодні, 12 вересня, в Україні розпочалися командно-штабні навчання «Непохитна стійкість-2017», Генеральний штаб Збройних Сил України нагадує про відповідальність за ведення фото- та відеозйомки військової техніки, режимних військових об’єктів ЗСУ та спроб проникнення на їх територію.

Про це йдеться на сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook.

Генштаб інформує, що всі безпілотні літальні апарати, помічені в районі проведення навчань над військовими частинами, об’єктами та полігонами, будуть збиті, а особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані та притягнуті до відповідальності.

«Застерігаємо від провокаційних дій поруч з військовими частинами та колонами військової техніки, а також звертаємось до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти правоохоронні органи про підозрілих осіб та їхні дії», – йдеться у повідомленні.

Як повідомялв «Детектор Медіа», 24 квітня телеканал ZIK повідомив про затримання знімальної групи програми «Стежками війни» у Рівненській області, неподалік смт. Оржів. Журналістів затримали за адміністративне порушення. 

25 липня у Житомирській області поблизу одного з військових об'єктів Повітряних сил Збройних Сил України оперативно-чергова служба військової частини затримала представників одного з вітчизняних телеканалів при спробі запуску квадрокоптера в прилеглій до військового об'єкта трикілометровій зоні. Щоправда, у Головному управлінні Нацполіції Житомирської області у відповідь на наш запит повідомили, що «на місце події виїздила слідчо-оперативна група поліції. Нікого не затримували, оскільки в діях журналістів не вбачалося складу правопорушення».

Фото: Укрінформ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY