detector.media
12.09.2017 11:08
Проект «ЖитлоБлуд» на телеканалі ZIK розширив географію
Проект «ЖитлоБлуд» на телеканалі ZIK розширив географію
«ЖитлоБлуд» на ZIKу з 12 вересня щовівторка о 22:30. Зважаючи на досвід інцидентів знімальної групи з недобросовісними забудовниками, в новому сезоні команда проекту виїжджатиме на зйомки з озброєною охороною

У осінньому сезоні проект будівельних розслідувань «ЖитлоБлуд» на телеканалі ZIK розширить географію зйомок: журналісти програми перевірятимуть, як ведуться будівництва не тільки в столиці, але й в інших містах України.

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі телеканалу.

Щомісяця команда «ЖитлоБлуду» інспектуватиме чотири нових житлових комплекси: два – у Києві та області, два – в одному з міст України.

Незмінною ведучою проекту залишається Анна Закутська. Водночас, зважаючи на досвід інцидентів знімальної групи з недобросовісними забудовниками, в новому сезоні команда проекту виїжджатиме на зйомки з озброєною охороною.

«Три десятки житлових комплексів Києва перевірила команда проекту, втім, роботи у журналістів не меншає. Українці потребують якісного і незаангажованого огляду нерухомості, щоб не потрапляти у тенета недобросовісних забудовників. Відтепер і в містах-мільйонниках», – зазначає керівник департаменту виробництва власних програм телеканалу ZIK Ольга Мовчан.

Незабаром в ефірі – зйомки-розслідування з Дніпра, Одеси та Львова.

Як повідомляв «Детектор медіа», в ефірі телеканалу ZIK в новому осінньому сезоні стартують детективні серіали закордонного виробництва «Мафіоза» (Франція, 2006-2014) та «Пані та пан Медер» (Австралія, 2013). Таким чином канал підтвердив інформацію про початок серіального показу в своєму ефірі.

Фото: ZIK

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY