detector.media
11.09.2017 18:01
ICTV розпочав прямі трансляції розважальних програм на YouTube
ICTV розпочав прямі трансляції розважальних програм на YouTube
З вересня телеканал ICTV запустив прямі трансляції свого розважального контенту. Зокрема, другий тиждень поспіль глядачі можуть дивитися «Дизель Шоу» онлайн на YouTube.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Трансляцію першого випуску нового сезону «Дизель Шоу» подивилось понад 40 тисяч користувачів,  а повний випуск концерту по завершенню онлайну зібрав чверть мільйона переглядів, заявляє телеканал і робить висновок, що українці готові до експериментів телебачення. Тому  ICTV зробив розважальні онлайн-трансляції регулярними, і 8 вересня новий випуск «Дизель Шоу» можна було подивитися разом із користувачами YouTube.

Ініціювала та втілила у життя прямі трансляції Служба Інтернет-проектів каналу.

«Попереду у нас ще багато нововведень та експериментів. ICTV постійно працює над новими можливостями, які роблять телебачення ближчим не лише до глядачів, але і до користувачів Інтернету.  Гумор наразі на найвищому щаблі популярності. Відтепер три дні поспіль, з п’ятниці по неділю, ми транслюватимемо наші найкращі гумористичні проекти: "Дизель Шоу", тревел-шоу "Особливості національної роботи" та талант-шоу "Комік на мільйон"», - сказала Ольга Тищук, керівниця Служби Інтернет-проектів ICTV.

Родина YouTube-каналів ICTV існує з 2009 року і включає кілька каналів з відео усіх проектів: розважальний канал FunICTV, багатосерійні стрічки на Серіали ICTV, новини на Факти ICTV та головний канал ICTV. Сумарно на канали підписано понад 640 тисяч інтернет-користувачів.

Нагадаємо, 1 вересня в ефірі телеканалу ICTV розпочався новий осінній сезон, в якому мовник обіцяв глачам гумор, нові детективи і екстремальний тревел.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY