detector.media
11.09.2017 16:52
Нове «Вікно життя» відкриється на каналі «Україна» 18 вересня
Нове «Вікно життя» відкриється на каналі «Україна» 18 вересня
У понеділок, 18 вересня, о 21:00 на каналі «Україна» відбудеться прем’єра 24-серійної мелодрами «Вікно життя-2». Картину на замовлення телеканалу «Україна» зняла компанія FILM.UA

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі каналу.

Сценарій серіалу засновано на реальних подіях. Зйомки проходили в Києві у діючих лікарнях.

Кожен епізод – це історія про порятунок малюка, підкинутого в так зване «Вікно життя» – спеціально обладнаний бокс у перинатальному центрі для тих, хто анонімно хоче відмовитись від дитини.

«Я сприймаю цю роль, як справжній подарунок, вона рухає мене у кращий бік. І, до речі, моя позиція щодо «бейбі-боксів», куди потрапляють діти, від яких відмовилися батьки, збігається з позицією моєї героїні – я всіляко виступаю, щоб вони були, - розповіла виконавиця головної ролі, лікаря Віри Василівни Соколової, Катерина Решетнікова. - Після першого сезону мені телефонували люди, далекі від акторської професії, і дякували за те, що ми робимо це все, що ми проблему покинутих немовлят піднімаємо, програємо, обговорюємо. Ця тема зачіпає людей».

За словами одного з режисерів проекту Аліни Бухтіярової, серіал може допомогти сім’ям, які не можуть мати власну дитину, зрозуміти, що вихід є.

«Серіал – ще один привід замислитись тим, хто не може мати дітей, що життя триває. Врешті-решт, можна всиновити дитину, змінити свою та чиюсь долю. Так чи інакше, але є вихід. Є діти, що залишились без батьків, є дорослі, які дітей не можуть мати. Існує шанс, що вони знайдуть одне одного. І, звичайно, ідея «бейбі-боксу» має бути присутньою у сучасному світі», – розповіла режисерка.

Варто зазначити, що у другому сезоні серіалу «Вікно життя» в об’єктиві камери побувало аж 57 немовлят.

У ролях: Катерина Решетнікова, Костянтин Самоуков, Олександр Мохов, Софія Письман, Ольга Морозова, Інна Мірошниченко, Олександр Піскунов, Анастасія Буніна, Артем Вільбик та інші.

Режисери: Анатолій Григор’єв, Аліна Бухтіярова, Оксана Тараненко.

Автори сценарію: Ольга Яценко, Олена Терешкова, Ярослава Сегал, Олена Ліпкан, Юрій Голіченко, Наталя Яес, Олег Приходько.

Серіал «Вікно життя-2» на телеканалі «Україна» з понеділка по четвер о 21:00.

Фото: канал "Україна"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY