detector.media
Детектор медіа
11.09.2017 16:01
Екс-учасниця реаліті «Від пацанки до панянки» засвітилася на Ukrainian Fashion Week
Екс-учасниця реаліті «Від пацанки до панянки» засвітилася на Ukrainian Fashion Week
Тетяна Коцюба просувається в модельній кар’єрі

Фіналістка другого сезону реаліті «Від пацанки до панянки» на Новому каналі Тетяна Коцюба, здається, цілком виправилася та з «Халка» (як її називали на проекті) перетворилася на справжню модель. Днями Тетяна виступила в якості моделі на показі бренду Komashnya на Ukrainian Fashion Week.

«Якось Марина Кінах сказала: «Нашу Таню заберуть на подіум». Її слова здійснились», – пригадує екс-пацанка.

До речі, Коцюба відкривала цей показ та вийшла на подіум разом із учасниками третього сезону проекту «Топ-модель по-українськи»

«Вони справжні професіонали – знали як ходити, де повернутися, – пригадує Тетяна. – Тому я не хотіла нікого розчарувати, довелось згадати все, чого навчили у Школі леді. Якщо відверто, мені було дуже страшно, бо не встигла як слід потренуватися. Репетиція тривала лише десять хвилин перед показом. Крім того, я виходила на подіум першою. Такою була задумка дизайнерів бренду Komashnya – пацанка у чоловічому одягу відкриває дефіле».

Але попри страх, каже екс-пацанка, це був хороший досвід.

«Зважаючи на те, що страшенно боюся публічних виступів, це була ще одна маленька перемога над собою. Загалом я дуже пишаюся, бо спробувала щось нове», – радіє Тетяна Коцюба.

Фото: прес-служба Нового каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY