detector.media
11.09.2017 11:09
У Запоріжжі відновлює роботу газета «Суббота плюс»
У Запоріжжі відновлює роботу газета «Суббота плюс»
Запорізька газета «Суббота плюс», яка припинила існування у грудні 2016 року, відновлює свою роботу

Про це повідомив головний редактор та видавець газети Богдан Василенко у інтерв’ю сайту «061».

За його словами, газета видаватиметься п’ятитисячним накладом та матиме новий вигляд.

«Щодо поширення у нас буде взагалі інший підхід, але трохи пізніше, тому що це вимагає певних вкладень. І по рекламі – у нас не буде знижок, демпінгу, буде все набагато жорсткіше, – розказав він. – Щоб вона стала приносити прибуток, 5 тисяч тиражу вистачить з головою. Купувати її будуть. Саме ті люди, для яких важливо, щоб вся інформація була зібрана саме в такому вигляді, і в одному місці».

За словами пана Василенка, газета матиме власний сайт – subbota.ua та новий офіс у Будинку другу. Наразі видавець шукає журанлістів.

Як писав «Детектор медіа», газета «Субота плюс» припинила існування в грудні 2016 року. Серед причин закриття називались, зокрема, фінансові проблеми видання, проте Василенко так і не прокоментував закриття газети. 

Нагадаємо, публікації газети «Суббота плюс» неодноразово викликали невдоволення чиновників. У липні 2014 року стало відомо, що генеральний директор КП «Водоканал» Запоріжжя Ігор Очеретько подав судовий позов проти головного редактора місцевої газети «Суббота плюс» Богдана Василенка з вимогою стягнути з нього 100 тис. грн. 

У 2015 році депутат Запорізької міськради, екс-кандидат в народні депутати Наталя Завгородня програла судову справу за позовною заявою проти місцевої газети «Суббота плюс».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY