detector.media
10.09.2017 16:40
Правовласник іноземної програми DocuBoxHD відреагував на зауваження Національної ради
Правовласник іноземної програми DocuBoxHD відреагував на зауваження Національної ради
Дистриб’ютор телеканалу DocuBoxHD «Компанія СонаР» поінформувала Національну раду з питань телебачення і радіомовлення, що правовласник цієї іноземної програми британська компанія Mediabox Broadcasting International Ltd. найближчим часом усуне виявлені в ефірі мовника порушення.

Про це йдеться на сайті Нацради.

Порушення було допущено через недостатню поінформованість відповідальних працівників творчого колективу каналу про наявні в Україні обмеження щодо ретрансляції телевізійних програм, фільмів, що містять популяризацію органів держави-агресора. Правовласник запевнив, що унеможливить подібні порушення надалі.

Нагадаємо, наприкінці липня Національна рада через дистриб’ютора звернула увагу Mediabox Broadcasting International Ltd. на порушення, виявлені в ефірі телеканалу. Тоді моніторингом було зафіксовано трансляцію документального фільму-концерту The Red Army Choir. Made in Paris за участю військового оркестру та хору Російської Федерації, що має ознаки порушення статті 15-1 (розповсюдження і демонстрування фільмів, що містять популяризацію органів держави-агресора) Закону України «Про кінематографію».

Читайте також на «Детекторі медіа»: «Ми чекаємо змін: моніторинг діяльності Нацради в січні — липні 2017 року».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY