detector.media
09.09.2017 15:59
7-8 жовтня - у Києві представники Daily Mirror, CNN та Voice of America прочитають лекції з digital media
7-8 жовтня - у Києві представники Daily Mirror, CNN та Voice of America прочитають лекції з digital media

7-8 жовтня в Києві відбудеться  освітня конференція (лекторій), що присвячена digital media та інтернет-журналістиці – Online Media Guru (OMG).

Тематики заходу: запуск і монетизація медіа; соціальні медіа; створення контенту:копірайтинг/сторітелінг; інтернет-журналістика; smm/контент-маркетинг.

Іноземними спікерами цього разу будуть гуру світових онлайн-медіа, а саме:

- Mark Challinor, комерційний директор компанії Trinity Mirror (Велика Британія), яка включає більше 80 онлайн-видань, серед яких легендарні Daily Mirror, Daily Post та Liverpool Echo News. Марк також працював над створенням мобільних платформ у всесвітньовідомому The Telegraph. Він також входить до складу ради директорів The International News Media Association (INMA) - провідної громадської організації для медіа-компанії, що прагнуть збільшити дохід.

-Emma Lacey-Bordeaux, редактор однієї з найавторитетніших телерадіокомпаній світу CNN, США. Раніше вона була редактором/продюсером на CNN Radio та CNN.com, що висвітлювали всі резонансні події, починаючи від президентських виборів США 2012 року до стрілянини у школі Сенді-Хук. Емма прочитає відеолекцію на тему сторітелінгу (storytelling).

-Alen Mlatisuma, керуючий редактор Voice of America (www.voanews.com), США. Ален здійснює управління Євразійським відділом VOA (Голос Америки) щодо розвитку цифрових медіа, а також залучення аудиторії на медіаринках пострадянських країн. Він має великий досвід у збільшенні аудиторії онлайн - медіа , завдяки поєднанню програмування, створенню контенту, використанню соціальних мереж та SEO. Ален прочитає відеолекцію на тему створення та дистрибуції контенту.

Варто зауважити, що організатори  очікують ще на декількох іноземних спікерів , які будуть оголошені трохи пізніше.

Від представників вітчизняних онлайн – медіа будуть представлені CEO, головні редактори та експерти топ онлайн-видань, а саме: «Громадське радіо», «В городе», «Обозреватель», ONLINE.UA , «UA-Футбол»,  «Детектор медіа», B2Blogger.com, «Петр и Мазепа», KyivPost.com  та ін.

Відвідувачі отримають предметні знання і навички, а також методологію їх  застосування, а саме : 1) Як створювати професійний та читабельний контент для медіа: основи копірайтингу, аудіо- , відеомейкінг, блогінг; 2) Які існують інструменти аналітики та ефективної дистрибуції контенту; 3) Які способи монетизації онлайн-медіа доцільно застосовувати: нативна реклама, subscription формат та тощо; 4) Розуміння управлінських аспектів та основ запуску онлайн-медіа.
По завершенні лекторію слухачі отримають дипломи, які підтвердять отримані ними знання і  навички .

Кожен учасник лекторію матиме можливість подати заявку на оплачувану практику/стажування в компаніях лекторів, щоб відчути «кухню» медіа зсередини або навіть працевлаштуватись.

OMG буде корисним: журналістам, копірайтерам, smm, маркетологам та PR-менеджерам, CEO, тим, хто планує започаткувати свій digital-media бізнес, молодим спеціалістам, які хочуть працювати у галузі онлайн- медіа.

Детальна інформація про захід за посиланням.  

Сторінка заходу у Facebook.

Зареєструватись на конференцію можна за посиланням.

Де: м. Київ, БЦ Парус (конференц - центр), вул. Мечникова, 2

Коли : 7-8 жовтня 2017 року

Контакти: E-mail: mastershubua@gmail.com  Тел: +38 067 324 05 name="_GoBack">59

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY