detector.media
08.09.2017 18:15
Канал «112 Україна» і «Радіо Свобода» запускають спільний проект «Завтра»
Канал «112 Україна» і «Радіо Свобода» запускають  спільний проект «Завтра»
10 вересня на телеканалі «112 Україна» стартує проект «Завтра», у якому канал і українська служба «Радіо Свобода» розкажуть, які події, заяви, тенденції вплинуть на майбутнє України, і що з того, що здається неважливим сьогодні, стане значущим завтра.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Прем’єра проекту вийде в ефірі  телеканалу о 22.00. Ведучий проекту - Олег Білецький.

«Для "Радіо Свобода" принципово дотримуватися професійних стандартів, дати глядачеві доступ до об'єктивної інформації. Це - наша місія. Ми раді, що в цьому знайшли розуміння з телеканалом "112 Україна". У нас уже є успішний спільний проект - це "Донбас. Реалії". Упевнена, що "Завтра" стане наступним вдалим кроком у співпраці», - скащала головна продюсерка української служби «Радіо Свобода» Наталія Симоніна.

«"Завтра" - це не лише аналітична програма, не просто підсумки тижня. У новому проекті ми розширимо горизонти проблем. Замість звичайних спікерів у студії будуть тільки профільні фахівці - люди, які глибоко в темі. Ставка під час розмови - не на тривалість, а на суть сказаного», - розповів Олег Білецький.

Під час прямого ефіру у програмі візьмуть участь гості в студії, відбуватимуться скайп-включення і транслюватимуться новинні сюжети.

За словами Наталії Симоніної, те, що «Радіо Свобода» веде мовлення на 26 мовах і має в розпорядженні два десятки регіональних бюро, дає змогу ширше поглянути на світові події.

Програма «Завтра» виходитиме на телеканалі щонеділі.

Нагадаємо, журналіст і продюсер «Радіо Свобода» Сакен Аймурзаєв, який працював на «Радио Вести», у програмі Савіка Шустера на 3S.TV а також спеціальним кореспондентом радіостанції «Эхо Москвы», спростував інформацію ЗМІ про підготовку спільного проекту з телеканалом «112 Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY