detector.media
07.09.2017 18:28
НЛО TV запускає нове тревел-шоу «Латиноамериканський check-in»
НЛО TV запускає нове тревел-шоу «Латиноамериканський check-in»
У суботу, 9 вересня, на НЛО TV відбудеться прем'єра шоу «Латиноамериканський check-in» з ведучими Євгеном Славкінським та Іллею Луценко.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Як заявляє канал, ведучі Євген Славкінський та Ілля Луценко покажуть світ Латинської Америки «під пікантним соусом»: «яскраві пригоди, карколомні витівки, приправлені найкрасивішими водоспадами, найгострішим перцем і найнебезпечнішими районами Латинської Америки». Тревел-шоу виходитиме щосуботи о 13.00.

Ведучі об'їздили дев'ять країн і підготували випуски шоу про Мексику, Коста-Ріку, Панаму, Еквадор, Перу, Болівію, Чилі, Аргентину і Бразилію.

«У Латинській Америці ми зіткнулися з неймовірним колоритом і контрастами. В межах навіть одного міста можуть співіснувати величезні бізнес-центри і бідні квартали. Наприклад, в Бразилії є найбільше в Латинській Америці місто Сан-Паулу і при цьому в історичному центрі міста знаходиться «Креколенд». Це величезна територія – понад десяток кварталів, в яких живуть лише крекові наркомани. У цей район не заходять копи, він оточений поліцейськими патрулями по периметру. Туди не заїжджають таксисти – ми не могли їх умовити за жодні гроші навіть просто по периметру провезти. Дуже небезпечно!

У Буенос-Айресі, який дуже нагадує Париж, є жахливі нетрі. У Бразилії їх називають фавели, а в Аргентині – віжьї. Дуже страшні райони, туристам туди також заходити не можна.

Що стосується пам'яток, то ми побачили дуже багато історичних знахідок, пірамід – ацтеки, майя, інки. Особливо в Перу були вражені цивілізаціями, які вийшли на неймовірний рівень! А чого варті водоспади, соляні пустелі, неймовірні парки з сучасним поглядом на архітектуру, незабутні заходи сонця і світанки... Ми покажемо те, що вже назавжди залишиться в серцях глядачів», – розповіли ведучі.

Нагадаємо, канал НЛО TV розпочав зйомки нових 60 серій ситкому «СуперКопи» українською мовою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY