detector.media
07.09.2017 17:06
Держкомтелерадіо оголошує черговий конкурс на краще видання для неповнолітніх читачів
Держкомтелерадіо оголошує черговий конкурс на краще видання для неповнолітніх читачів
Держкомтелерадіо оголошує у 2017 році Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва.

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

Конкурс засновано в 2007 році з метою сприяння розвитку дитячої періодики, удосконалення традицій випуску періодичних друкованих видань для юних читачів, підвищення ролі друкованих ЗМІ у вихованні підростаючого покоління.

Завдання конкурсу - популяризувати сучасні технології художнього оформлення та поліграфічного виконання періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва.

Конкурс проводиться у таких номінаціях: «Краще періодичне друковане видання для дітей»; «Краще періодичне друковане видання для юнацтва».

Прийом заявок на участь триває з 1 вересня по 1 грудня  2017 року.

Положення про конкурс розміщено на веб-сайті Держкомтелерадіо під  рубрикою  «Виставки, премії, конкурси, фестивалі» за посиланням.

Нагадаємо, у різні роки переможцями конкурсу ставали видання «Барвінок», «Малятко», «Казковий вечір», «Артклас», «12+», «Юний натураліст», «Ангелятко», «Колосок», «Індіго», «Котя», «Однокласник», «Мамине сонечко», «Диво-Деревце», «Абетка права», «Привет, ребята!», «Ангеляткова наука», «Золотий резерв», «Крилаті», «Дзеркало ліцею», «Дзвіночок».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY