detector.media
06.09.2017 15:53
За фактом ДТП, в якій загинули медійники і політологи, відкрито кримінальне провадження
За фактом ДТП, в якій загинули медійники і політологи, відкрито кримінальне провадження
Судячи з попередніх даних слідства, водій легковика задрімав або не впорався з керуванням на мокрій дорозі, через що машину винесло на зустрічну смугу, де сталося лобове зіткнення з лісовозом

За фактом автокатастрофи, в якій загинули Володимир Карагяур, Олексій Курінний, Олександр Никоноров і Олександр Маслак і був смертельно травмований Сергій Попов, поліція Рівненщини відкрила кримінальне провадження.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«За фактом смертельної ДТП поліцією Рівненської області розпочато кримінальне провадження. Будуть проведені всі необхідні слідчі дії, щоб точно знати, що сталося в ту фатальну хвилину.

Дуже шкода, що загинули такі хороші хлопці, які могли зробити стільки добрих справ для своєї країни, так передчасно покинули цей світ», - написав пан Геращенко.

За кермом авто всю ніч був Володимир Карагяур. «Судячи з попередніх даних слідства, він або задрімав, або не впорався з керуванням на мокрій дорозі, через що машину винесло на зустрічну смугу, що призвело до лобового зіткнення з лісовозом. Спроба водія лісовоза ухилитися від зіткнення була неуспішною», - зазначив Антон Геращенко.

Нагадаємо, трагедія сталася 6 вересня близько сьомої години ранку в Рокитнівському районі на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин». П'ятеро молодих українських медійників і експертів поверталися з Польщі, де брали участь в українсько-польській конференції «Стратегія співпраці країн Міжмор'я в умовах гібридної війни». 

Попередньо поліцейські з’ясували, що автомобіль «Opel Omega», рухаючись автодорогою поблизу села Масевичі Рокитівського району, з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем «DAF» з причепом (лісовоз). Водій легковика і троє пасажирів загинули на місці, четвертий пасажир - Сергій Попов - пізніше помер у лікарні. 

Фото: ZIK, Facebook Богдани Бабич 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY