detector.media
06.09.2017 11:06
Претендент на ОСКАР-2017 − ключовий спікер першого дня фестивалю «Де кіно»
Претендент на ОСКАР-2017 − ключовий спікер першого дня фестивалю «Де кіно»
Організатори представили одного із запрошених К-спікерів освітньої частини фестивалю

22 вересня, у перший день фестивалю «Де кіно. Епізод 2», відомий швейцарсько-американський режисер Марк Реймонд Вілкінс проведе майстер-клас «TELL YOUR STORIES», де розкаже, як розвивати власні фільми та стати режисером в Україні. Також Марк представить свою останню короткометражну роботу про кризу біженців в Європі − «BON VOYAGE», яка увійшла в шорт-лист 89-ї кінопремії ОСКАР в номінації «Кращий короткометражний ігровий фільм». Режисер стане ключовим спікером першого дня освітньої частини фестивалю.

«Як створити сценарій? Як фінансувати власний проект? Як мотивувати акторів та команду? Якщо у вас є ідея, що запалює серця, та команда, від співпраці з якою ви отримуєте задоволення − все вдасться набагато простіше, ніж ви думаєте», − коментує Марк Вілкінс, привідкриваючи завісу власного виступу.

Разом з тим на майстер-класі режисер  поділиться особистою життєвою історією про шлях від приготування кави на знімальному майданчику до перемоги власних робіт на Канському фестивалі, що стане у нагоді як для початківців кіновиробництва, так і спеціалістів з досвідом.

Мова лекції – англійська із синхронним перекладом для гостей на українську.

Організатори додають, що вже найближчим часом «Де кіно. Епізод 2» оголосить повну програму з детальною інформацією про усі активності, зокрема, і точний час виступу Марка Вілкінса. Фестиваль відбудеться 22-23 вересня у Києві на кіностудії  FILM.UA. Відвідувачів очікують лекції представників світової медіаіндустрії, нон-стоп майстер-класи, виступи музичних гуртів, розваги, і головне − перегляд конкурсної програми та визначення переможців. Вхід вільний.

Нагадаємо, «Де кіно» проводиться вже вдруге за спільної ініціативи 1+1 медіа та FILM.UA Group.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY