detector.media
04.09.2017 20:38
15 вересня у Миколаєві – дискусія з питань безпеки журналістів
Національна спілка журналістів України та Офіс Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ (Відень) запрошують журналістів міста Миколаєва та області на регіональну дискусію «Безпека журналістів: базовий стандарт вільних медіа», що відбудеться в рамках П’ятого відкритого телевізійного міжнародного медіа форуму «Засоби масової комунікації та суспільство» на телеканалі ТАК TV (м. Миколаїв).

Ключові теми для обговорення: безпека журналістів, міжнародні зусилля по боротьбі з безкарністю за злочини проти журналістів, свобода слова і плюралізм думок в часи конфліктів, боротьба з пропагандою війни і насильства, саморегулювання ЗМІ, варіанти допомоги українським журналістам (які опинилися в біді) з боку міжнародних журналістських організацій.

У дискусії беруть участь:

- Голова НСЖУ Сергій Томіленко;

- Радник Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Айдар Ботагаров;

- Віце-президент Європейської федерації журналістів Надія Ажгіхіна;

- Керівник проектів Бюро Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Ніколя Ебнотер .

В рамках заходу відбудеться презентація проектів Офісу Бюро Представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ (м.Відень), а також спільних проектів ОБСЄ з Національною спілкою журналістів України.

Організатор регіональної дискусії – секретар НСЖУ Гліб Головченко та Коледж преси та телебачення (Миколаїв).

Захід відбудеться 15 вересня у Коледжі преси та телебачення за адресою: м. Миколаїв, вул. Даля, 11-а.

Початок о 9.30 (реєстрація з 9.00).

З питань попередньої реєстрації та за довідковою інформацією прохання звертатися за тел.: 050-394-34-23 (Вікторія Веселовська) або за адресою oblik@nsju.org та v.veselovskaya@gmail.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY