detector.media
04.09.2017 17:13
«Громадське ТБ» запускає програму «Реформа» з новим ведучим
«Громадське ТБ» запускає програму «Реформа» з новим ведучим
В новому телесезоні програма «Реформа» на «Громадському ТБ» стартує з новим ведучим - Андрієм Андрушківим.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Попередній ведучий програми Андрій Сайчук вирішив зосередитися на реформуванні суспільного мовника і влітку приєднався до команди «UA:Перший». Серед іншого, він братиме участь у потенційних спільних проектах двох мовників.

Новий ведучий Андрій Андрушків співпрацює з «Реанімаційним пакетом реформ» та «Центром UA» впродовж останніх років, зазначає канал, і знає про трансформації та урядові ініціативи на достатньо глибокому рівні. При цьому ведучий обирає простий і доступний стиль спілкування із глядачами.

«Магістр теології з карпатського села не любить прості відповіді, але любить прості слова», - каже про себе Андрій Андрушків.

Програма виходитиме у прямому ефірі каналу щопонеділка о 21.00.

Гостями першого випуску «Реформа» стануть міністр фінансів Олександр Данилюк та заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк.

Андрій Андрушків долучився до команди фахівців, які працювали над програмою «Реформа» у минулому сезоні – це редакторка та репортерка Наталка Пономарів (Тарасовська) та редактор-аналітик Федір Прокопчук.

«Реформа» виходить на Громадському третій сезон і трансформувалася в прямоефірну програму навесні цього року. Проект стартував у січні 2016 з півгодинних спецрепортажів, як законодавчі ініціативи змінюють життя людей і про тих, хто бере на себе відповідальність змінювати країну на місцях.

Нагадаємо, «Громадське телебачення» повідомило про запуск нової студії. Дизайн, будівництво і оновлене технічне, світлове та комп’ютерне оснащення коштувало €96 тис та було профінансоване Шведським агентством міжнародного співробітництва (Sida).

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY