detector.media
04.09.2017 10:40
Радіо «Крим.Реалії» почули мешканці північного і східного Криму
Радіо «Крим.Реалії» почули мешканці північного і східного Криму
4 вересня радіо «Крим.Реалії» розпочало мовлення в FM-діапазоні на частоті 105,9 МГц. Сигнал йде з Чонгара на півдні Херсонської області

Проект Радіо Свобода «Крим.Реалії» став доступнішим для кримчан. З 4 вересня розпочинається мовлення Радіо Крим.Реалії в FM-діапазоні на частоті 105,9 МГц.

Про це повідомляє «Крим.Реалії».

За підтримки Міністерства інформаційної політики України і Національної Ради з телерадіомовлення та спільно з партнерами з «Радіо кримських громад» сигнал надсилається з Чонгара на півдні Херсонської області. Відтепер програми радіо «Крим.Реалії» в якісному звучанні чують мешканці північного і східного Криму.

Мовлення українською та російською мовами ведеться протягом 24 годин на добу. Це прямі ефіри та програми в записі, підготовлені журналістами проекту «Крим.Реалії» – новини, ток-шоу, інтерв'ю, радіопрограми «Кримський. Пармезан» і «Кримські.І сторії». А також – програми журналістів української та російської редакції Радіо Свобода і Голосу Америки, проекту «Настоящее Время» і спільні проекти з «Громадським Радіо».

Водночас радіо «Крим.Реалії» спільно з Національною громадською радіокомпанією України продовжує мовлення на Крим на середніх хвилях АМ на частоті 549 кГц.

Як повідомляв «Детектор Медіа», 17 серпня українське кримськотатарське радіо «Хаят» почало мовлення на материковій Україні – у Каховському районі Херсонської області на частоті 103,5 МГц. У планах нового радіо — ефіри на Крим. 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY