detector.media
03.09.2017 17:20
У Польщі стартує другий сезон популярного серіалу «Дівчата зі Львова» - перший сезон показував в Україні «1+1»
У Польщі стартує другий сезон популярного серіалу «Дівчата зі Львова» - перший сезон показував в Україні  «1+1»
3 вересня Перша програма Польського ТБ починає другий сезон популярного у Польщі телесеріалу «Дівчата зі Львова».

Телеглядачі полюбили пригоди чотирьох дівчат з міста Лева, які приїхали до польської столиці на заробітки, повідомляє «Польське радіо».

Перші кілька серій цього фільму Перша програма Польського телебачення показала восени 2015 року. Серіал зібрав тоді понад 3 мільйони 700 тисяч телеглядачів. Такого серіального успіху останніми роками не було на жодному польському телеканалі, зазначає «Польське радіо». Глядачі дзвонили на ТБ і просили продовжувати роботу над серіалом. 

Нові серії також знімалася у Перемишлі, який, так би мовити, грав роль Львова, та у Варшаві. До фільму долучився популярний актор польських серіалів Цезари Жак.

Режисер Войцєх Адамчик розраховує на ще більше зацікавлення глядачів новими серіями фільму про дівчат зі Львова. «Буде багато подій, наші героїні зустрінуться з новими труднощами. Бо ж повинні бути перипетії, серіал без перипетій не існує. Дівчата різними способами долатимуть виклики», – наголошує фільмар. 

Акторка Маґдалєна Врубель, яка втілилася в образ Поліни, у коментарі для Telemagazyn.pl додала: «Ми й надалі проживаємо у пана Генрика, ми перебуваємо у Варшаві. Я розвиваю свій бізнес, Оля залишається дівчиною Томека, Світлана продовжує романтичну пригоду з адвокатом, Уляна залишається скрипалькою і розвиває свою мистецьку кар’єру. Буде ціла низка романтичних, пригодницьких і кримінальних моментів».

Нагадаємо, 13 червня 2016 року на телеканалі «1+1» відбулася прем'єра польського мелодраматичного серіалу «Наші пані у Варшаві», оригінальна назва - «Дівчата зі Львова».

За сюжетом серіалу чотири українські дівчини змушені вирушити до Польщі у пошуках щастя і кращого життя. Поліна втратила у Львові своє модельне агентство, збанкрутувала через нечесну гру партнера. У рідному місті у неї залишаються батьки і син. Інтелігентну і стриману скрипальку Уляну звільнили з оркестру, щоб вивільнити місце для доньки директора. Щоб виїхати до Польщі, героїня змушена продати свій улюблений інструмент - скрипку. Третя героїня Оля їде до Європи за бажанням свого нареченого. У Польщі дівчата зупиняються у своєї подруги Світлани, яка заробляє на життя клінінговими послугами.

Головних героїнь, ролі яких виконали польські акторки, озвучили чотири відомі українські ведучі та актриси - Ольга Фреймут, Людмила Барбір, Ольга Сумська та Лілія Ребрик.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY