detector.media
02.09.2017 10:38
До 8 вересня – подання на тренінги в Маріуполі і Краматорську «Режисура мультимедійних історій»
Громадська організація «Донецький інститут інформації» запрошує журналістів з міст півдня Донецької області і всієї Запорізької області взяти участь в одноденному тренінгу «Режисура мультимедійних історій» в Маріуполі 18 вересня і журналістів з усіх інших міст Донецької області і всієї Луганської області в Краматорську 20 вересня.

Тренінг буде присвячений темі, як збирати історії з нуля, вибудовувати логіку, знаходити героїв, підбирати формати так, щоб донести думку до читача.

Питання для обговорення:

- Як підібрати мультимедійний формат для створення матеріалу певного жанру?

- З чого почати підготовку матеріалу?

- Які засоби і інструменти допоможуть донести думку найбільш ефективно?

Журналісти дізнаються все про структурування, комбінування, вибудовування логіки розповіді «від скелета до шкури».

Тренер - Влад Азаров, редактор проектів «Громадського». Він був одним з редакторів тижневика Time Out Kiev (лондонський сітігайд, який по франшизі виходив в Києві). Потім був головним редактором сайту про сучасну культуру Znaki.fm. Сайт потрапив в шорт-лист премії Артемія Троїцького в номінації «Краще ЗМІ про культуру російською мовою». Потім три роки працював одним з редакторів «Форбс» (робив соціально-економічний проект про рекреації шахтних регіонів світу для Центру моніторингу ринку праці, цей проект також виходив на базі сайту Delo.ua.

Тренінг організовує громадська організація «Донецький інститут інформації» в партнерстві з німецькою громадською організацією MiCT (Media in Cooperation and Transition) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Організація оплачує участь, проїзд та харчування учасників в день тренінгу. Учасники тренінгу повинні пройти конкурсний відбір, для цього необхідно вибрати місто і заповнити анкету.

Анкета для Маріуполя на 18 вересня.

Анкета для Краматорська на 20 вересня.

Дедлайн для заповнення анкет - 8 вересня.

Відповіді про участь Організація повідомить 10 вересня по вказаними контактами.

З усіх питань треба звертайтись за телефоном 050-254-08-47 (Артем Бондаренко).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY