detector.media
01.09.2017 10:13
З Tochka.net йде головред Іванка Крижановська
З Tochka.net йде головред Іванка Крижановська
Іванка Крижановська повідомила про своє звільнення з проекту Tochka.net, який входить до Українського медіахолдингу

Про це пані Крижановська повідомила виданню MC.Today.

За її словами, півроку тому керівництво холдингу почало оптимізувати витрати digital-підрозділу і об’єднало усі відділи в один. Більшість топ-менеджерів були не згодні з рішеннями керівництва щодо розвитку проектів і через розбіжності в поглядах вони покидали холдинг. Тоді, за словами пані Крижановської, почалися затримки з виплатою заробітних плат та звільнення.

«Для мене вкрай важливо було зберегти ту основу і структуру оновленого сайту, яку ми з командою заклали. Всі свої сили я направила на утримання сильної команди і створення для неї «острова стабільності» в компанії. Зараз, коли процес реструктуризації завершено і все навколо набуло зрозумілу форму, я вважаю своє завдання виконаним», – повідомила вона.

Нагадаємо, у червні з медіахолдингу УМХ масово почали звільнятися працівники. Колишні співробітники пояснили звільнення великими затримками зарплат і припустили, що всі гроші вилучаються власником холдингу Сергієм Курченком.

Згодом бізнесмену, власнику Українського медіахолдинга Сергію Курченку складено письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за 9 статтями Кримінального кодексу України (ККУ).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY