detector.media
31.08.2017 10:53
Програма роботи національного стенду на МКФ у Торонто: прес-конференція
Програма роботи національного стенду на МКФ у Торонто: прес-конференція
4 вересня о 10:00, в Українському кризовому медіа-центрі (вул. Хрещатик, 2) відбудеться прес-конференція, присвячена оголошенню програми роботи першого національного українського стенду на 42-му Міжнародному кінофестивалі в Торонто (6 - 17 вересня 2017).

В рамках роботи стенду буде розпочато міжнародну промо-кампанію українського кандидату на премію Оскар в категорії «Найкращий фільм іноземною мовою» - фільму Валентина Васяновича «Рівень чорного»: в індустріальній секції Міжнародного кінофестивалю в Торонто, який вважається стартовим майданчиком «Оскарівського сезону», заплановано показ стрічки. Також, однією з головних подій стенду стане презентація Discover Ukraine про можливості та переваги кіновиробництва в Україні та систему рібейтів для іноземних продюсерів.

На прес-конференції буде оголошено детальну програму промоції української кіногалузі на TIFF, а також програму Днів українського кіно в Торонто - огляду нових українських фільмів, який відбудеться 8 - 10 вересня.

Спікери прес-конференції:

Пилип Іллєнко - голова Державного агентства України з питань кіно

Анатолій Соловей - начальник управління публічної дипломатії МЗС України

Вікторія Ярмощук – виконавчий директор Української Кіноасоціації, директор MediaResources Management

Валентин Васянович - режисер фільму «Рівень чорного», висунотого Україною на номінацію Американської Кіноакадемії «Найкращий фільм іноземною мовою»

Український стенд на 42-му Міжнародному кінофестивалі в Торонто буде представлено в рамках TIFF Industry Сentre з 7 по 17 вересня 2017. Стенд, який вже традиційно працюватиме під закликом Ukraine is Your Destination, організовано Державним агентством України з питань кіно спільно з Посольством України в Канаді, за підтримки Українського Національного Об'єднання в Торонто та представників української кіноіндустрії.

Для того, щоб зареєструватись на прес-конференцію, будь ласка заповніть форму запосиланням: https://goo.gl/forms/r83yE5MbLxF587mN2

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY