detector.media
Галина Петренко
«Детектор медіа»
30.08.2017 13:03
Екс-генпродюсерка ZIK Ольга Бенеда відкрила креативне агентство
Екс-генпродюсерка ZIK Ольга Бенеда відкрила креативне агентство
Колишня генеральна продюсерка телеканалу ZIK Ольга Бенеда відкрила креативне агентство «Медіа і технології» (http://agencymt.com). Про це вона повідомила «Детектору медіа».

«Взимку-навесні я проводила цикл тренінгів про медіа і телебачення. І так сталося, що на них почали приходити не медійники, а люди з того, іншого світу, який хоче знати, як розвивати свої проекти, як доносити їх до людей, як писати класні тексти, які ролики знімати, щоб рекламувати свою продукцію, тощо. Я подумала: цим займаються чимало агентств, але ці люди чомусь хочуть, щоб їм про це розповіли саме ми. Коли зявилося кілька таких діалогів, постало питання: чому б не створити креативне агентство, яке надаватиме повний цикл рекламних, маркетингових і PR-послуг будь-яким проектам?», – розповіла Ольга Бенеда.

Агентство «Медіа і технології» спеціалізується на таких напрямках:

Ключові особи агентства – його СЕО Ольга Бенеда, керівник арт-відділу та поліграфії Костянтин Скріпачук і керівник відділу виробництва сайтів Петро Червинський. Ольга Бенеда є також співзасновницею агентства. За її словами, є ще другий співзасновник, але його прізвища вона не розголошує.

Нині в агентстві відкриті наступні вакансії:

Нагадаємо, Ольга Бенеда стала виконувачем обов’язків генерального продюсера ZIK у червні 2016 року, після звільнення Світлани Коляди. Невдовзі вона була призначена генеральним продюсером. До цього вона очолювала на каналі ZIK департамент журналістських розслідувань. З посади генерального продюсера ZIK пішла в січні 2017 року. Її наступником став Гайгисиз Гелдієв.

Ольга Бенеда працює на українському телебаченні майже 20 років. До приходу на ZIK вона була шеф-редактором телеканалу «1+1», креативним продюсером Fresh Production Group та Film.ua Group, шеф-редактором департаменту виробництва телевізійних передач на телеканалі «Україна».

Фото: Костянтин Скріпачук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY