detector.media
29.08.2017 19:24
Для «1+1 продакшн» головним ринком за межами України є Польща - Ткаченко
Для «1+1 продакшн» головним ринком за межами України є Польща - Ткаченко
Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявив, що продакшн його медіагрупи наразі фокусується на співпраці і продажах на ринку сусідньої Польщі, незважаючи на складнощі роботи для іншомовної аудиторії.

Про це він сказав під час онлайн-конференції в газеті «Комсомольская правда в Украине».

«Для нас головним ринком на сьогоднішній момент і фокусом є польський ринок, де успішно продається ціла низка наших розважальних форматів. Ми ведемо переговори щодо копродукції із виробництва серіалів з поляками. Це дуже непросто, це набагато складніше, ніж продавати вироблений в Україні за умовні 100 рублів серіали, які працюють одразу на дві території, які ти продаєш в Росію за 200 рублів, а в Україну – ще за 50, і в принципі одразу опиняєшся в дамках.

Це зовсім інший ринок, іншомовний, який вимагає скрупульозної детальної праці, звикання польської аудиторії до того, що виробляється тут. Знову ж таки, ми для поляків продаємо те, що виробляємо в Україні», - розповів Олександр Ткаченко.

За його словами, зараз мова йде про два спільних польсько-українських проекти, один з яких – серіальний.

При цьому він підкреслив, що його медіагрупа не відмовляється від продажу  продукту власного виробництва російським телеканалам.

Нагадаємо,  генеральний директор «1 + 1 медіа» Олександр Ткаченко під час public talk «Розмови про українське кіно: де ми будемо через рік» розповів про проекти копродукції з європейськими країнами: «Ми зараз обговорюємо два проекти з європейськими колегами з копродукції. Один з цих проектів, напевне, почне зніматися в цьому році. І це теж початок нового шляху, ми ніколи раніше не робили серіали з європейцями. Робили з російськими, але справжній серіал, який робиться з поляками або французами, - такого досвіду ми не мали».

Водночас він підкреслив, що перемовини з польськими партнерами по одному з проекту нічим не закінчилися.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY