detector.media
29.08.2017 17:23
«1+1» не буде закривати проекти «Інспектор Фреймут» і «На ножах» після звільнення Фреймут
«1+1» не буде закривати проекти «Інспектор Фреймут» і «На ножах» після звільнення Фреймут
Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко заявив, що після звільнення ведучої Ольги Фреймут з каналу «1+1» проекти, які виходили за її участі, будуть перезапущені.

Про це він сказав під час онлайн-конференції в газеті «Комсомольская правда в Украине».

На запитання «Чому Ольга Фреймут, яка так голосно пішла з Нового каналу на «Плюси» 4 роки тому, не прижилася на 1+1? У чому головні причини цього «зворотного трансферу»? Кажуть, у Ольги непростий характер? А як же тепер її проекти «Інспектор Фреймут», «На ножах»? Ви будете їх продовжувати з новими ведучими?» Олександр Ткаченко відповів: «По-перше, вона прижилася – вже 4 роки як. У нас закінчився контракт – я думаю, що це нормальний, природний процес… Я не знаю творчих особистостей із м’якими характерами. У всіх є характер, інакше вони не були б успішними. Ми бажаємо Ользі успіху – принаймні розійшлися ми спокійно, мирно, так що удачі їй в нових проектах».

Водночас він сказав, що проекти «Інспектор Фреймут» і «На ножах» не будуть закриті.

«Ми не закриваємо ці проекти. У буквально дуже короткому проміжку часу ви дізнаєтеся новини про ці проекти – перш за все про "Інспектора". Тому що це розробка нашого продакшна, і нам важливо і цікаво його продовжувати, тим більше, що до цього формату є інтерес і на інших ринках», - повідомив Олександр Ткаченко.

Генеральний директор «1+1 медіа» також заявив, що суду з Новим каналом з приводу проекту «Інспектор Фреймут» немає.

«Суд з приводу "Ревізора" продовжується. Ну я думаю, що суд повинен сказати своє слово, і я б не хотів втручатися в усі перипетії цього розгляду», - сказав Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, з власних джерел «Детектору медіа» стало відомо, що Ольга Фреймут залишає «1+1» і повертається на Новий канал, але не в програму «Ревізор», а в реаліті «Від пацанки до панянки».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY