detector.media
29.08.2017 11:04
СТБ та Film.ua знімають костюмовану драму «Кріпачка»
СТБ та Film.ua знімають костюмовану драму «Кріпачка»
Телеканал СТБ спільно з кінокомпанією Film.ua розпочали зйомки багатосерійної костюмованої драми «Кріпачка»

Про це повідомляє прес-служба телеканалу СТБ.

Зйомки будуть продовжуватись більше року та пройдуть у садибі Чечеля (с.Самчики, Хмельницька область), замку Вишневецьких (Тернопільська область), палацо-парковому ансамблі «Качанівка» (Чернігівська область), музеї ім. Пирогова у Вінниці, Житомирській обласній філармонії та інших містах.

«Ідею костюмованої драми виношували давно. Якщо подивитись на успішні серіали останніх років, то запит на такі проекти достатньо високий. Це явище, яке неможливо ігнорувати. Люди люблять дивитись гарні костюмовані історії, де є пристрасть, інтриги, сльози та кохання. Ти наче переносишся в іншу, страшенно гарну епоху. Події відбуваються у 19 столітті. Наша історія – це час неймовірного вбрання: об’ємні сукні, на які використовували кілометри тканини, рюші, мереживо, банти… Такі історії – це завжди красиво, це завжди про кохання, шляхетність, про боротьбу піднесеного з низьким та негідним», – повідомила креативний продюсер та автор ідеї Тала Пристаєцька.

У драми знімаються: Катерина Ковальчук, Олексій Яровенко, Станіслав Боклан, Ольга Сумьска, Марк Дробот, Олеся Жураковська, Михайло Гаврилов, Ксенія Мішина та інші. Режисери фільму Фелікс Герчиков та Максим Литвинов.

Нагадаємо, днями у Києві стартували зйомки 4-серійної комедійної мелодрами «Наречений» спільного виробництва компанії Film.ua та телеканалу СТБ. Прем'єра відбудеться в ефірі телеканалу СТБ у 2017 році.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY