detector.media
27.08.2017 17:44
До 1 вересня – подання на тренінг-проективну гру з антикорупційних розслідувань «Журналістський спецназ»

Редакторів/журналістів медійних проектів запрошують долучитися до тренінгу-проективної гри з антикорупційних розслідувань «Журналістський спецназ» (третьої Школи сучасних медіа, що проводиться Асоціацією незалежних регіональних видавців України за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні).

Під час тренінгу-проективної гри під кураторством тренерки Зої Казанжи учасники: визначать тему розслідування та визначають принципи організації роботи над ним; працюватимуть в полі над обраною темою розслідування та збирають інформацію; напишуть розслідування; розбирають/підбивають підсумки кожного по роботі над текстом.

Дати та місце проведення школи: 18– 22 вересня, Вінниця.

Умови участі:

-до 1 вересня заповнити анкету (аплікаційна форма тут)

-до 1 вересня надіслати на ел. скриньку office.airpu@gmail.com один власний журналістський текст (умови щодо тексту: якщо текст було опубліковано, треба надіслати його скрін в форматі pdf, якщо ні – в форматі word, текст обов’яково має бути підписаний власним ім’ям та прізвищем, що вказані в аплікаційній формі).

В темі листа треба вказати: Журналістський десант.

В тренінгу-проективній грі можуть братии участь учасники перших двох шкіл.

Для членів АНРВУ участь безкоштовна, за умови відсутності боргу по оплаті членських внесків та сплати внесків за 3 квартали цього року. Для решти учасників: 990грн за п’ятиденний курс навчання (включає участь в навчанні, проживання, харчування, кава-брейки).

Про результати відбору відібрані учасники будуть повідомлені до 8 вересня.

У разі виникнення питань – треба писати на office.airpu@gmail.com

Проект здійснюється Асоціацією незалежних регіональних видавців України за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY