detector.media
27.08.2017 15:15
Сакен Аймурзаєв не підтверджує початок співпраці із каналом «112 Україна»
Сакен Аймурзаєв не підтверджує початок співпраці із каналом «112 Україна»
Журналіст і продюсер «Радіо Свобода» Сакен Аймурзаєв, який працював на «Радио Вести», у програмі Савіка Шустера на 3S.TV а також спеціальним кореспондентом радіостанції «Эхо Москвы», спростовує інформацію ЗМІ про підготовку спільного проекту з телеканалом «112 Україна».

Про це він повідомив у коментарі «Детектору медіа».

Напередодні у ЗМІ з’явилася інформація, що Сакен Аймурзаєв буде співпрацювати із каналом «112 Україна» у якості міжнародного політичного оглядача. При цьому журналіст начебто не планує переїзд до Києва і продовжить працювати в Чехії на «Радіо Свобода».

У відповідь на запитання «Детектора медіа», чи відповідає дійсності така інформація, Сакен Аймурзаєв відповів: «Ні. І я навіть не хочу це все виправляти».

Нагадаємо, у вересні минулого року стало відомо, що колишній головний редактор каналу Савіка Шустера 3S.TV, в минулому - ведучий і шеф-редактор «Радио Вести», кореспондент «Эхо Москвы» в Україні Сакен Аймурзаєв звільняється з російської радіостанції.

Читайте також на «Детекторі медіа» інтерв’ю «Сакен Аймурзаев: «Мой язык не для тех людей, которых Савик Шустер хочет привлечь на свой канал»».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY