detector.media
26.08.2017 17:15
В мережі з’явився сюжет останньої серії «Гри престолів»
В мережі з’явився сюжет останньої серії «Гри престолів»
Хакери, що зламали базу даних телеканалу НВО, опублікували сюжет фінальної серії сьомого сезону серіалу «Гра престолів».

Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на The Wrap

Як зазначається, повний зміст усіх серій сьомого сезону, включаючи заключний епізод The Dragon and the Wolf («Дракон і вовк»), викладено в мережу під назвою «Шоста хвиля витоків HBO». Також документ, датований 26 квітня 2016 року, містить контракти, підписані представниками каналу з учасниками проекту.

Фінальний епізод серіалу під назвою «Дракон і вовк» вийде в ефір НВО в неділю, 27 серпня.

Водночас керівництво телеканалу НВО у заяві наголосило: «Хакер може продовжувати скидати шматки вкраденої інформації для залучення уваги засобів масової інформації. Це гра, в якій ми не будемо брати участі».

Нагадаємо,  американський канал HBO зазнав хакерської атаки. Зловмисники викрали сценарій четвертої серії «Гри престолів», яка ще не вийшла в ефір та кілька епізодів серіалів «Футболістів» і «Кімнати 104». Однак, хакери запевняють, що вкрали набагато більше. За їх словами, всього вони викрали у HBO півтора терабайта даних.

Нещодавно хакери почали вимагати викуп в HBO, погрожуючи злити в мережу ще більше даних, викрадених у каналу. За даними  The New York Times, мова йде про 6 мільйонів доларів. Як зазначили самі хакери, вони готували викрадення даних шість місяців.

Й хоча за два дні до офіційного показу хакери виклали в мережу четверту серію сьомого сезону «Гри престолів», вона все ж стала найпопулярнішою в історії серіалу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY