detector.media
25.08.2017 16:01
«2+2» покаже документальний фільм про бій Мейвезер vs Макгрегор
«2+2» покаже документальний фільм про бій Мейвезер vs Макгрегор
Сьогодні, 25 серпня, на телеканалі «2+2» відбудеться прем’єра документального фільму «Мейвезер vs Макгрегор: перед боєм», присвячена поєдинку боксерів американця Флойда Мейвезера та ірландця Конора Макгрегора.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Стрічка вийде в ефірі о 22:50.

«Мейвезер vs Макгрегор: перед боєм» - це проект, підготовлений спортивною редакцією каналу, який розкриє невідомі деталі становлення на шляху до всесвітнього успіху обох спортсменів.

Зокрема, глядачі «2+2» разом з шанувальниками боксу дізнаються ексклюзивні факти їх особистого життя: чому Флойд Мейвезер вирішив повернутися на ринг, скільки мільйонів американець заробив за професійну кар’єру, хто був проти бійцівського захоплення Конора Макгрегора та з ким харизматичний ірландець пройшов шлях від бідності до багатства.

Крім цього глядачі дізнаються, скільки мільйонів зароблять організатори поєдинку та спортсмени, чому цей бій викликав ажіотаж серед букмекерів і зірок боксу, чи вплине дворічна «відпустка» Мейвезера на результат зустрічі, хто називає Макгрегора «андердогом» боротьби, кому належить сенсаційна ставка на перемогу американця у 880 тисяч доларів.

 Також в фільмі будуть показані основні етапи підготовки боксерів до поєдинку, секрети їх раціону, тренувань та щоденних звичок.

Нагадаємо, пряма трансляція поєдинку між 12-ти разовим чемпіоном боксу Флойдом Мейвезером і чемпіоном UFC у легкій вазі Конором Макгрегором розпочнеться в ніч на 27 серпня, о 04.00, на телеканалі «2+2».

Коментувати поєдинок будуть спортивний журналіст Володимир Кобельков і коментатор, експерт В’ячеслав Поночовний.

 Переглянути анонс бою століття можна буде за посиланням.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY