detector.media
24.08.2017 11:47
«Громадське ТБ» покаже два спецпроекти за участю відомих українців
«Громадське ТБ» покаже два спецпроекти за участю відомих українців
Сьогодні, 24 серпня, «Громадське телебачення» покаже спецпроекти, присвячені Дню Незалежності України

Про це йдеться на сайті «Громадського ТБ».

«#ПлануйУкраїну» – проект «Громадського ТБ», в якому активні громадяни розповідають, яку країну вони планують, в якій Україні хочуть жити.

Участь в проекті взяли голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, режисер Владислав Троїцький, волонтери Віталій Дейнега та Марія Берлінська, економіст Тимофій Милованов, засновник Pizza Veterano Леонід Остальцев та інші.

Також в цей день «Громадське ТБ» представить спецпроект «Діалоги» – розмову за участі українського дисидента, члена-засновника Української Гельсінської групи та віце-ректора Української католицького університету Мирослава Мариновича і правозахисниці, співзасовниці «Восток SOS» Олександри Дворецької. Два покоління правозахисників говоритимуть про свободу, відповідальність та ймовірні сценарії розвитку для країни.

«Мариновича заарештували, коли йому було стільки ж років, скільки зараз Олександрі, – розповідає шеф-редакторка Громадського Ангеліна Карякіна. – Олександра, у свою чергу, рятувалася від переслідувань окупаційної влади в Криму, виїхавши до Києва. Ми хотіли послухати розмову двох сильних особистостей про майбутнє України, про свободу, відповідальність та незалежність».

Нагадаємо, «Детектор медіа» підготував огляд святкового програмування українських телеканалів.про те, що покажуть українські телеканали у День Незалежності, 24 серпня.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY