detector.media
24.08.2017 09:26
На «112 Україна» – 18-годинний марафон до Дня Незалежності
На «112 Україна» – 18-годинний марафон до  Дня Незалежності
Сьогодні, 24 серпня, в день святкування 26-ї річниці Незалежності України, телеканал «112 Україна» запустив 18-годинний телемарафон

Повідомляє прес-служба каналу.

Телеканал висвітлює урочисті заходи святкування, заплановані на державному рівні, транслює військовий парад на Хрещатику, покаже привітання Президента Петра Порошенка.

«З ефіру "112 Україна" глядач зможе згадати основні – етапи розвитку незалежної української держави – про це в тематичних промо розкажуть ведучі телеканалу. Серію з 26 відео, в яких вони згадують, чим запам'ятався кожний рік, телеканал запустив в День прапора 23 серпня», – повідомляє прес-служба.

Протягом дня «112 Україна» проведе прямі включення зі США, Франції, Грузії, Парагваю, Німеччини, Чехії та Бельгії та  поспілкується з жителями цих держав, аби почути, що вони знають про Україну.

В рамках проекту «112 International Insight» телеканал говоритиме зі Стівеном Пайфером – послом США в Україні (1998-2000 рр.), який був свідком відмови екс-президента Леоніда Кучми від ядерної зброї в 1994 році та підписання Будапештського меморандуму, над підготовкою якого працював особисто.

Також 24 серпня телеканал презентує результати дослідження, яке проводилося за підтримки співробітників Інституту соціології НАН України та Інституту демографії і соціальних досліджень імені М.В. Птухи.

Протягом дня спільно з експертами різних компетенцій – політологами, соціологами, демографами, нейролінгвістами, ведучі обговорюватимуть події дня святкування 26-ї річниці Незалежної України, події років незалежності, еволюцію  держави, її народу, культури та звичаїв. Канал презентує сучасний словник українських неологізмів часів незалежності: які нові слова  ввійшли в нашу мову, які вже відійшли з ужитку.

Крім того, на телеканалі організують (влаштують, відкриють, покажуть) музей з колекцією артефактів новітньої історії України. Можна буде побачити все, чим запам’яталися українцям останні 26 років: одяг, державна валюта , перші мобільні телефони, ваучери тощо. 

 

Нагадаємо, «Детектор медіа» підготував огляд святкового програмування українських телеканалів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY