detector.media
23.08.2017 19:40
Сніжана Єгорова та Сергій Дойко теж стали ведучими Прямого каналу
Сніжана Єгорова та Сергій Дойко теж стали ведучими Прямого каналу
Прямий канал презентував проморолики з іще двома своїми обличчями

Акторка, теле- і радіоведуча Сніжана Єгорова та колишній ведучий телеканалу «Київ» Сергій Дойко приєдналися до команди облич Прямого каналу, який стартує 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis.

«Сніжана Єгорова – сильна і настирлива. Це часто дратує, але коли вона виходить в ефір, ти бачиш Її високий клас і прощаєш усе. І розумієш, що готовий терпіти будь-яку її примху, аби вона працювала на твоєму каналі зі своїм характером, зі своїми мізками, зі своєю жіночністю», – відгукується про ведучу генеральний продюсер Олексій Семенов.

«Сергій Дойко – людина з телебачення, – каже Олексій Семенов. – Я дивився на нього часто на телеканалі “Київ” і відчував, як йому мало цього простору. І завжди захоплювався його енергією, самовіддачею та любов’ю до професії. І я точно знаю, що без ефіру йому важко дихати».

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на «112 Україна» та NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хронік» Ірина Ратушна, екс-ведучий телеканалу Tonis Василь Бирзул, колишня ведуча програм 5-го каналу та Першого національного Наталка Фіцич, бізнесмен Андрій Пальчевський, колишня ведуча «Радио Вести» і низки телеканалів Василіса Фролова, колишня ведуча «112 Україна» та NewsOne Світлана Орловська.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY