detector.media
23.08.2017 14:22
Голова Миколаївської ОДА відмовився спілкуватися з журналісткою «НикВестей» протягом місяця
Голова Миколаївської ОДА відмовився спілкуватися з журналісткою «НикВестей» протягом місяця
Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко повідомив, що не спілкуватиметься з журналісткою «НикВестей» Юлією Акімовою протягом одного місяця після того, як вона запитала про договорі «колекторської» фірми з комунальним підприємством «Миколаївводоканал»

Про це повідомляє сайт «НикВести».

Раніше видання писало про те, зо КП Миколаївської міської ради «Миколаївводоканал» заключило договір з охоронною фірмою «Ведмідь Грант» на «колекторські» послуги зі стягнення з миколаївців боргів за воду.

«НикВести» повідомляє, що питання, яке задала журналіст, звучало так: «Ви знаєте, що на КП «Миколаївводоканал», який є монополістом, найняли колекторську фірму, щоб вона вибивала борги з жителів міста? Ви якось на це реагуєте?».

«Ось дивись. Дивись, знаєш, що я тобі скажу? Сьогодні яке число? 21-е? Ось дивись, рівно місяць я з тобою не спілкуюся більше. Знаєш чого? Тому що я сказав, що я не коментую діяльність Олександра Сєнкевича і не буду цього робити. А ти все одно, ти користуєшся. І не тому, що ти кращий журналіст або кращий фахівець. Ти просто користуєшся тим, що я до тебе нормально ставлюся. Ось моє ставлення призупинено до тебе рівно на місяць. Жодного коментаря, жодної пропозиції, будь-чого! Нічого не скажу!» – відповів пан Савченко.

При цьому він попросив завчасно попереджати його про те, коли хочуть «поспвілкуватися», а коли «погратися».

Нагадаємо, у Миколаївській області перша заступниця голови Новобузької районної держадміністрації Наталя Завальнюк забороняла місцевому журналісту Юрію Черемісу знімати в школі №1 міста Новий Буг без погодження з власником будівлі, яким, за її словами, є голова райради.

18 серпня у Миколаєві на Центральному ринку продавчині м’ясного відділу накинулись на журналістів ТРК «Україна», інтернет-видань NikLife та Shipovnik.ua, які знімали перевірку на ринку.
На фото, відео - Олексій Савченко
Фото: "НикВести"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY