detector.media
Детектор медіа
23.08.2017 12:17
«Наша мета – розбудити наш народ, показати, що ми живемо в офігенній країні»: Маша Єфросініна про прем’єру проекту «Сюрприз, сюрприз!»
«Наша мета – розбудити наш народ,  показати, що ми живемо в офігенній країні»: Маша Єфросініна про прем’єру проекту «Сюрприз, сюрприз!»
Телеведуча розповіла, як притирається до команди СТБ, що вражає її в сучасних героях та як втілюється її професійна мрія

Незабаром на телеканалі СТБ стартує новий проект за британським форматом – «Сюрприз, сюрприз!», ведучою якого стала Маша Єфросініна. Днями відбувся передпрем’єрний показ шоу, задля якого його творці підготували ще й сюрпризи для глядачів, які виграли квитки на закритий показ, заповнивши анкету. Адже концепція проекту – влаштування приємних сюрпризів для людей, які зазвичай самі звикли дарувати позитивні емоції оточуючим.

Гості передпоказу - Анна Кушнерук та Валерій Ославський

Наталія Холоденко

Лілія Подкопаєва

«Зіштовхнулася з тим, що наші герої, герої нашого часу і нашої країни, які воістину вчинили подвиги в самому небанально значенні, настільки не готові бути щасливими, – ділиться враженнями Єфросініна. – Мене приголомшували реакції, коли люди бояться, що це неправда або що подарунок заберуть. Я дізналася, що, виявляється, доля людям ніколи не підносила подарунків і сюрпризів. Вони просто не знають, як це порадіти в голос або розплакатися. Спочатку ми всі з цього приводу були засмучені, але у проекту є певна мета – розбудити наш народ, розбуркати, сказати, що ми живемо в офігенній країні. Так змученій, та молодій, країні, яка загрузла в депресії... Але подивіться, хто живе поруч з вами. Це ваші сусіди, люди, які ходять з вами по одній землі, в одні магазини, на одні підприємства. Гей, народе! Все буде круто. І вміння радіти, навчитися приймати подарунок зі сльозами щастя на очах – цього теж, виявляється, треба повчитися».

Майстер-клас від Антона Савлєпова, як приймати подарунки та сюрпризи

А ось версія від Володимира Остапчука

Отже на передпоказі шоу приймати подарунки навчили ще двох героїнь – глядачок, які, отримавши квитки на показ, навіть не думали, що на них чекає винагорода за добрі вчинки.

Одна з них – дівчинка Аня, яка навчається в сьомому класі. На проект про неї написала її мама, розповівши творцям проекту про те, що Аня завжди вигадує казки для свого маленького брата, пише листи та надсилає подарунки воїнам в АТО. «Сюрприз, сюрприз!» подарував дівчинці сертифікат на друк власної книги.

Другій героїні вечора – Людмилі Петрівні від проекту дісталися квитки на концерт Олега Вінника.

Нове шоу – бажане дитя для самої Маші Єфросініної. Телеведуча зізнається, що мріяла про нього вже давно, та, нарешті, всі обставини склалися на користь виходу проекту.

«Це втілення моєї професійної мрії,розповідає Єфросініна. – Це правда. Повірте, я знаю, про що говорю. Я виявила у себе в 2014 році такий стан – я хочу нести тільки те, що несе смисли. Тільки те, що глядача дійсно заворожує і приваблює. Але не тому, що йому дають якісь сфабриковані історії, зліплені зі штучної матерії, а тому, що це проект, в якому є справжнє життя. Так, це виконання моєї професійної мрії».

Григорій Решетник

Тетяна Литвинова

«Сюрприз, сюрприз!» - це ще й перший досвід співпраці Єфросініної з командою СТБ. Проте, як зізнається телеведуча, увійти в нову команду було не так вже й складно. Стосунки, за словами телеведучої, склалися з першої зустрічі з керівником одного з Творчих об’єднань СТБ Мирославом Домалевським.

Мирослав Домалевський, Юлія Павлова та Маша Єфросініна на передпоказі

«Для мене, як для ведучої, незважаючи на досвід, стаж і те, скільки проектів в моєму житті було, цей проект – серйозний масив для поповнення професійних якостей, – розповідає Маша. – Мені б з цим обсягом впоратися і доточити його до тих філігранних станів, які собі ставлю. Я нескінченно довіряю команді. Однак, якщо зі мною радяться, я, безумовно, ділюся досвідом, і це дуже приємно. У проекті є певний момент, коли він стає вищою точкою хороших і щасливих емоцій, але нових для телевізійного виробництва. Вони непередбачувані. Саме в ці моменти я можу допомогти. Для мене це показник того, що я – частина команди. Так, я новенька і незнайома. Я думала, що буде важче. До мене, звісно, придивляються, але все дуже професійно. У цьому є елемент перезавантаження і вміння подивитися на свої можливості з боку. Вихід із зони комфорту – це конкретно візуалізує ситуацію. Це саме той випадок, коли з насиджених розтоптаних домашніх тапочок я надягаю новенькі скрипучі туфельки на 12-сантиметровій шпильці і цокаю, підтягнувши все, що підтягується, і розпрямивши спину (посміхається). Це класне стан!».

Фото: прес-служба СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY