detector.media
22.08.2017 15:52
«Інформаційні війська України» стають самостійним проектом – МІП
«Інформаційні війська України» стають самостійним проектом – МІП
З 1 серпня 2017 року інтернет-проект «Інформаційні війська України», який був створений при Міністерстві інформаційної політики України (МІП) у 2015 році, почав функціонування як самостійний

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

«Дякую хлопцям і дівчатам з "Інформаційних військ України" за роботу. Ви створили проект, який не раз і не два ставив на місце російських пропагандистів, проект, який одним із перших перейшов в інформаційний наступ і змусив ворога збиратися на екстрені засідання та змінювати російське законодавство про інтернет», – прокоментував міністр інформаційної політики Юрій Стець.

Виконуючий обов’язки начальника сектору питань із забезпечення інформаційної безпеки МІП, координатор проекту «Інформаційні війська України» Святослав Батов повідомив, що готовий й надалі в якості волонтерського проекту допомагати держструктурам у боротьбі з російською пропагандою в інтернеті.

Нагадаємо, ініційований МІП інтернет-проект під назвою «Інформаційні війська України» було розпочато 23 лютого 2015 року з метою мобілізувати користувачів соціальних мереж на донесення достовірної інформації та боротьбу з російською пропагандою.

Фото: ZIK

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY