detector.media
21.08.2017 21:40
Програма «Лівий берег з Сонею Кошкіною» йде з каналу «24»
Програма «Лівий берег з Сонею Кошкіною» йде з каналу «24»
Програма «Лівий берег з Сонею Кошкіною» після двох років виходу на телеканалі «24» залишає його. Про це у відповідь на запит «Детектора медіа» повідомила шеф-редакторка LB.ua і авторка «Лівого берега з Сонею Кошкіною» Соня Кошкіна.

«Це були дуже насичені два роки, протягом яких ми з генпродюсером каналу "24" Романом Андрейком сповна реалізували те, що свого часу було задумано», - цитує Соню Кошкіну LB.ua.

Водночас про причини припинення співпраці в коментарі «Детектору медіа» журналістка не повідомила. Вона лише зазначила, що знаходиться в пошуку нового телевізійного партнера і при його виборі для неї важливою є синергія з сайтом LB.ua.

«Ніде правди діти: робота на телебаченні мені подобається. Однак пріоритетом завжди був, є і залишається власний проект - сайт Lb.ua. Телебачення можливе лише в тому випадку, якщо має місце синергія з сайтом - спільні проекти, крос-промо тощо. Саме це - пріоритет, на який я маю намір орієнтуватися в подальшому, в тому числі - в світлі нових можливих етапів телевізійної кар'єри», - прокоментувала Соня Кошкіна.

Нагадаємо, текстові версії ефірів програми публікувалися на сайті LB.ua, де зібрані в рамках спецтеми, а також в окремій рубриці «Постскриптум», що виходила останнім часом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY