detector.media
19.08.2017 12:36
До Дня Незалежності «Еспресо» та «Радіо Свобода» готують «аполітичний» телемарафон
До Дня Незалежності «Еспресо» та «Радіо Свобода» готують «аполітичний» телемарафон
Телеканал «Еспресо» спільно з «Радіо Свобода» готують святковий телемарафон «Народ переможців» до Дня Незалежності України

Про це повідомляє прес-служба «Еспресо».

Зазначено, що телемарафон буде «аполітичним». Участь у ньому з 9 до 22 години візьмуть звичайні українці, які розкажуть про свої досягнення в незалежній Україні.

«Телемарафон до Дня Незалежності пройде без жодного політичного піару. Глядачі дізнаються історії українців – героїв Майдану, ветеранів АТО, історії подолання поствоєнного синдрому. Колишні бійці розкажуть про створення успішних бізнесів і стартапів. Еспресо має на меті показати, що українці, не дивлячись на всі труднощі, які спіткали їх, стали народом переможців, а країна рухається вперед», розказав шеф-редактор «Еспресо» Василь Рябчук.

Крім того, канал транслюватиме святковий парад, покаже традиційний підсумковий випуск «Підсумків з Василем Зимою», а також щогодини видаватиме в ефір найголовніше з випуску новин.

Як писав «Детектор медіа», до Дня Незалежності українські телеканали та радіостанції підготували святкові спецпроекти:

 «Українське радіо» презентує спецпроект «Незалежність вустами українських захисників», який вестиме заслужений діяч мистецтв України, автор-виконавець, композитор Анжела Ярмолюк.

Телеканал «Еспресо» також веде підготовку до ефіру на День Незалежності України. 24 серпня глядачі побачать святковий марафон «Нація переможців».

До Дня Незалежності України студія «Квартал 95» і канал «1+1» готують національну телепрем’єру фільму «Слуга народу 2».Також телеканал покаже документальний історичний фільм «Україна. Продовження своєї історія», зйомки якого розпочалися у квітні.

Телеканал NewsOne підготував спеціальний проект «Гаранти незалежності» – матеріали та інтерв'ю про ключові події 26 років незалежності з вуст трьох Президентів України.

Телеканал ICTV готує спецпроект «26 речей, які нас змінили» - про знакові речі у житті українців, які так чи інакше вплинули на 26-річну історію нашої незалежності.

«Вікна-новини» на СТБ покажуть унікальний спецпроект кореспондента Сергія Стеценка «Обличчя України».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY