detector.media
18.08.2017 18:31
На ICTV стартує новий сезон тревел-шоу «Особливості національної роботи»
На ICTV стартує новий сезон тревел-шоу «Особливості національної роботи»
У суботу, 2 вересня, на каналі ICTV відбудеться прем'єра другого сезону тревел-шоу «Особливості національної роботи», який розповідає про кумедні або небезпечні заняття, якими люди заробляють собі на життя в різних країнах світу.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Прем’єрний випуск шоу вийде о 11.45.  Ведучі проекту - Руслан Ханумак і Андрій Зрожевський. У другому сезоні знімальна група проекту побувала в восьми країнах. Ведучі випробували себе на міцність в Індонезії, на Шрі-Ланці, на Балі, у Східному Тиморі.

«Фішка нового сезону в тому, що у нас тепер будуть шалено страшні роботи. Він буде ще екстремальніший, ніж перший. Наші продюсери відкинули будь-яку жалість до ведучих і зібрали найбільш божевільні роботи, які тільки існують. На зйомках я втрачав свідомість, а Андрій взагалі ризикував життям», – розповів Руслан Ханумак.

Цього разу ведучі працювали мулярами, співробітниками крематорію, дезінфекторами, акторами театру геїв, шукачами коралів, нянями у орангутанів, змієловами, таксистами на поні.

«Умови, в яких нам доводилося працювати, – це була просто жесть. Іноді спека була 50-60 градусів. Техніка не витримувала, одного разу камера просто «згоріла». В Індонезії мені в обличчя потрапили палаючим кокосом – він у них замість м'яча у футболі. Цей кокос обливають соляркою, підпалюють і так грають. Я стояв на воротах і отримав удар в голову. В азарті продовжив грати, а потім побачив, що половина брови і вії просто згоріли. А в Китаї на мене мало не впав величезний камінь метри три діаметром. Я ледве ухилився», - розказав ведучий.

«Якщо в першому сезоні ми часто ризикували здоров'ям, то в другому – життям, – додає. – Одного разу я залазив в 20-метровий колодязь без сходів по мокрих балках. Одна з них провалилася, я мало не впав в цей колодязь. Але найекстремальнішою стала робота в діючому вулкані, я там видобував сірку, прямо в кратері. Вулкан кипів, вирував, було багато диму, навіть респіратори не допомагали. Ми так надихалися сірки, що у всієї знімальної групи, яка туди спускалася, потім вночі були галюцинації», - зазначив інший ведучий Андрій Зрожевський.

Нагадаємо, до Дня Незалежності телеканал ICTV готує спецпроект «26 речей, які нас змінили» - про знакові речі у житті українців, які так чи інакше вплинули на 26-річну історію незалежності України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY