detector.media
18.08.2017 15:02
До Дня Незалежності «Вікна-новини» на СТБ покажуть спецпроект «Обличчя України»
До Дня Незалежності «Вікна-новини» на СТБ покажуть спецпроект «Обличчя України»
Перша серія стартує в п’ятницю, 18 серпня, в випусках новин о 18:00 і 22:00. Продовження – наступного тижня з 21 по 25 серпня у випусках програми «Вікна-новини»

До Дня Незалежності України «Вікна-новини» на СТБ покажуть унікальний спецпроект кореспондента Сергія Стеценка «Обличчя України».

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі телеканалу СТБ.

Телеглядачі побачать не тільки збірний жіночий портрет нації, а й дізнаються, як змінилося обличчя України за останні чотири роки.

Робота над проектом почалася ще в 2013 році. Протягом місяця знімальна група програми «Вікна-новини» їздила регіонами країни і фотографувала українських дівчат, щоб скласти збірний образ нації. Спочатку завданням проекту було спростувати результат експерименту американських фотографів щодо обличь країн, в тому числі й України: журналісти «Вікон» засумнівалися в достовірності портрета, який намалювали американці.

«Ми подивилися на усереднене обличчя дівчини і подумали, що це не українка. Тим більше вона практично не відрізнялася від полячки і росіянки. Ми вирішили, чому б нам не показати, як виглядає українка насправді», - розповідає Сергій Стеценко.

У зв'язку з революцією і воєнними діями в країні в 2013 році «Вікна-новини» так і не змогли продемонструвати результат свого експерименту. Проект відклали на невизначений термін. Через чотири роки Сергій Стеценко вирішив повернутися до цієї роботи, і результат команду новин СТБ здивував.

За допомогою аналізу фізіогноміста Тетяни Ларіної «Вікна-новини» покажуть, як потрясіння останніх чотирьох років відобразилися на обличчях жителів різних регіонів України та країни в цілому.

«Проведені нами дослідження допомогли визначити, як внутрішні зміни відобразилися на наших обличчях, і в який бік ми змінюємося. Результат, який ми покажемо глядачам, дивовижний», - каже фізіогноміст і експерт СТБ Тетяна Ларіна.

Що ще ховається в загальному образі сьогоднішньої України, і які внутрішні зміни стоять за зовнішньою трансформацією, глядачі СТБ дізнаються в спецпроекті «Вікна-новини».

Перша серія стартує вже сьогодні, 18 серпня, в випусках новин о 18:00 і 22:00. Продовження – наступного тижня з 21 по 25 серпня у випусках програми «Вікна-новини».

З 28 серпня перший випуск «Вікна-новини» змінює час виходу – з 18.00 на 17.30.

Нагадаємо, до Дня незалежності «Українське радіо» презентує спецпроект «Незалежність вустами українських захисників», який вестиме заслужений діяч мистецтв України, автор-виконавець, композитор Анжела Ярмолюк.

Телеканал «Еспресо» також веде підготовку до ефіру на День Незалежності України. 24 серпня глядачі побачать святковий марафон «Нація переможців».

До Дня Незалежності України студія «Квартал 95» і канал «1+1» готують національну телепрем’єру фільму «Слуга народу 2».Також телеканал покаже документальний історичний фільм «Україна. Продовження своєї історія», зйомки якого розпочалися у квітні.

Телеканал NewsOne підготував спеціальний проект «Гаранти незалежності» – матеріали та інтерв'ю про ключові події 26 років незалежності з вуст трьох Президентів України.

Телеканал ICTV готує спецпроект «26 речей, які нас змінили» - про знакові речі у житті українців, які так чи інакше вплинули на 26-річну історію нашої незалежності.

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY