detector.media
18.08.2017 12:37
«Реальна містика» на каналі «Україна» виходитиме українською
«Реальна містика» на каналі «Україна» виходитиме українською
У п'ятому сезоні скріптед-реаліті «Реальна містика» ведучі та експерти проекту розмовлятимуть українською мовою. Прем’єра відбудеться на каналі «Україна» 22 серпня

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«У нових серіях ми розмовляємо рідною мовою. Перш за все, це стосується ведучих та експертів. Епізодичні персонажі будуть говорити розмовною мовою, яка зрозуміла нашому глядачеві. Оскільки в кожному регіоні України говір звучить по-різному, ми вирішили зробити нашу серіальну мову наближеною до народу: в «Реальній містиці» буде мова, якою розмовляють наші глядачі. Ми хочемо бути для них зрозумілими та близькими», – розповіла продюсер проекту Анна Попова.

За її словами, сценарій п'ятого сезону «Реальної містики» від початку створювався українською мовою, залучаючи до роботи професійних літредакторів.

Ведучий проекту Андрій Дебрін зазначив, що колеги з майданчику задоволені такими змінами: «Наша команда рада поверненню до української мови. Але найголовніше, що проект залишається високопрофесійним і цікавим глядачеві. А свою рідну мову треба просто знати».

Нагадаємо, вперше на телеканалі «Україна» програма «Реальна містика» вийшла 12 січня 2015 року.

Фото: прес-служба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY