detector.media
17.08.2017 19:38
Директором з комунікацій Білого дому тимчасово працюватиме колишня модель
Директором з комунікацій Білого дому тимчасово працюватиме  колишня модель
Вакантний пост директора з комунікацій Білого дому тимчасово займе Хоуп Хікс - давня соратниця президента Дональда Трампа і колишня модель дому моди Ralph Lauren.

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на заяву адміністрації Дональда Трампа, передає «Інтерфакс-Україна».

Після того, як у середу, 16 серпня, Білий дім назвав тимчасового директора з комунікацій  Хоуп Хікс, було відзначено, що особа, яка займе цей пост на постійній основі, буде названа «в прийнятні терміни».

Хоуп Хікс - вже четверта людина за сім місяців, який займає пост директора з комунікацій в адміністрації Трампа. Раніше на цьому місці працювали Майк Дубке і Ентоні Скарамуччі (обидва пішли у відставку), і також Шон Спайсер (був тимчасово виконуючим обов'язки).

В ході президентської кампанії Дональда Трампа Хікс відповідала за зв'язки з громадськістю в штабі кандидата від республіканців. До цього Хікс, в минулому у якої - кар'єра моделі Ralph Lauren, працювала директором зі зв'язків з громадськістю в девелоперському і готельному підрозділі Trump Organisation.

Нагадаємо, попередній директор з комунікацій Білого дому, фінансист Ентоні Скарамуччі пропрацював на своїй посаді всього 10 днів. На рішення Дональда Трампа звільнити Ентоні Скарамуччі безпосередньо вплинув Джон Келлі, який нещодавно замінив Райнса ‎Прібеса на посаді голови адміністрації президента США.

За даними ЗМІ, президент звільнив Скарамуччі після того, як він дозволив собі занадто різкі висловлювання на адресу інших працівників. Так, він назвав Райнса ‎Прібеса «параноїком і шизофреніком» та звинуватив його у зливі інформації в медіа. Невдовзі після цього Прібес пішов у відставку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY