detector.media
17.08.2017 17:06
Кіностудія Film.ua та телеканал СТБ розпочали зйомки серіалу «Наречений»
Кіностудія Film.ua та телеканал СТБ розпочали зйомки серіалу «Наречений»
Прем'єра відбудеться в ефірі телеканалу СТБ у 2017 році

У Києві стартували зйомки 4-серійної комедійної мелодрами «Наречений» спільного виробництва компанії Film.ua та телеканалу СТБ. Прем'єра відбудеться в ефірі телеканалу СТБ у 2017 році.

Про це повідомляється на сайті Film.ua.

«Починається наша історія з того, що мама головного героя, втомившись від того, що її дорослий син - завзятий холостяк, вирішує його терміново одружити. Тому в серіалі є і конфлікт поколінь, і порушується складне питання - чому, коли між молодими людьми є кохання, вони не хочуть одружуватися, чому не поспішають створювати сім'ю. Ми намагаємося про це поговорити весело, але все-таки одночасно і серйозно», - розповідає режисер серіалу Володимир Мельниченко.

Павло Соловйов - великий любитель жінок. Одружений не був, але з жінками спілкується активно, іноді - з кількома одразу. Але одного ранку все змінилося...

«Моя героїня досконало володіє корейською мовою, - розповіла про свій новий досвід виконавиця головної жіночої ролі Катерина Варченко. - Для зйомок я заучую потрібні фрази за сценарієм, звертаючи велику увагу на правильну вимову, щоб перед жителями Кореї не було соромно, якщо вони раптом почують».

«Мораль фільму в тому, що не головне в житті - ставити цілі, досягати їх, а потім розчинитися в кайфі. Не варто жити, думаючи, як же виконати все намічене. Треба просто цінувати кожен крок і намагатися наповнити його любов'ю», - каже виконавець головної ролі Сергій Колос.  

Зйомки триватимуть до середини вересня.

Режисер: Володимир Мельниченко

Продюсери: Віктор Мирський, Катерина Шевелюк, Олена Малкова, Катерина Швець

Оператор: Дмитро Кіптілий

Автори ідеї: Андрій Галанов і Максим Білозір

Автор сценарію: Євгенія Кузева

У ролях: Сергій Колос, Катерина Варченко, Людмила Ардельян, Віктор Сарайкін, Петро Крилов, Інна Приходько, Валентин Томусяк, Наталія Корецька, Леван Габричидзе, Лена Борозенец, Лев Пічахчі

Фото: Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY